motherbaby_ Kızlar sabahtır çocuğum çok gergin karnımda 26. Haftadayız şuan kasılma gibi gaz birikmesi gibi bi gerginlikte var önemli bişey olabilir mi
Eliyuss motherbaby_ bu haftalarda oluyor . Duş ve dinlenme iyi geliyor . Bende doktora gitmiştim , normal demişti ama magnezyum ilacı yazmisti .
myangelson motherbaby_ doktora gidin. Bende ilk hamileliğimde normal sanardim erken doğum riskim varmış. Bazı kişilerde normal olan sizde normal olmayabilir bunu da doktor muayenesi söyler ancak
motherbaby_ Mery6619 aldım uzandım şimdi inşallah geçer dedigin gibi geçmezse doktora gidicem saatlerce sürmesi normal olmamalı
motherbaby_ 2cocukluana_ ya emin olmamakla beraber yanı şeyden bahsediyorsak kısmen oldu gün içinde diyebilirim
motherbaby_ Eliyuss başıma gelmeyince de korkuyorum dogru bana da yazmıştı bak iyi söyledin onu demek ön gördü normal diye yazdı çünkü üzerinde yazıyor kasılmalar iyi geldigi
Fyz_a motherbaby_ mesela suandan itibaren karninizin sertlestigi dakikalari not alin bakalim duzenli mi degil mi duzenliyse gidersiniz yalanci kasilmalar olabilir
Fyz_a motherbaby_ erken tabi ki insallah oyle bi durum degildir sadece bunu anlamanin tek yolu duzenli olup olmamasi nasil gecti dun aksam bugun nasilsin
motherbaby_ Canss35 olabilir kuzum evet bebişler hızlı kilo alıyor ya bu haftalarda ondan kaynaklıdır belki bilemedim bende ilk defa olup gün boyu geçmeyince tereddüt ettim geçer geçer diye diye de akşam oldu zaten
motherbaby_ Fyz_a bugün de devam ediyor doktoruma söyleyince çagırdı çocuğun durumu iyiymiş magnezyum içiyordum günde 2 ye çıkardı bide enfeksiyon devam ediyormuş o yüzden oluyormuş fitil yazdı
motherbaby_ myangelson gittim aşkım enfeksiyon yüzündenmiş zaten fitil verdi 1 tane daha onu kullanıcam çok üzüldüm ultrason da çocuga bile bakamadım korkumdan
Fyz_a motherbaby_ cok sukur korkulcak bisey yokmus cok sevindim ilacinizi ihmal etmeyin Allah sifa versin hemen gecsin insallahh
myangelson motherbaby_ geçmiş olsun evet enfeksiyon da yapıyor kasılma maalesef ama verdiği ilaç fayda eder Allah’ın izniyle 🧡