Bgmrt Merhaba,martın 12si Gibi ikinci bebeğimi sezeryan ile doğuracağım kısmetse.oğlum da epidural olmuştum ve 1 hafta da toparlanmıştım ama ikinci sezeryan daha ağır geçer diyorlar bu konuda bilgiai olan var mı?biraz korktum açıkçası hem oğlumla hem de bebeğimle ilgilenemem diye☹️
Merve201119 Bgmrt benim ikinci sezeryanım birinciye göre çok rahattı canım daha tecrübeliydim daha kısa sürede ayağa kalktım şimdi üçüncüyü olucam inşallah
Edapoyrazgul Suracık ta bekleyeyim bende ikinciyi nisanın sonu doğuracagım çok endişeliyim ilkini genel olmustum bunu spinal düşünüyorum
Ekobero85 Benim ikinci sezaryen im birinciye göre çok rahattı 🤗genel oldum bu arada üçüncü de rahattı şimdi dördüncüyü olucam bakalım nasıl geçicek
Erenefe Ekobero85 aynen benimki de surpriz oldu ben de kiyamadim cok zorkandim 2.ama benim anestezi ye karar veremiyorum 40 gunum kaldi ilki geneldi bunda epidural mi denesem diyorum ama kararsizim
Bgmrt Merve201119 çok sevindim böyle yorumlar dyduğuma o zaman bünyeyle alakalı birşey demekki.Ben de çabuk toparlanacağımı düşünüyorum ki biraz çocuklar için mecbur hissediyorum, Allah utandırmasın hayırlısıyla doğururuz inşallah🙏🏻
Cananncann Benim de 25 ocak ta ikinci sezeryan olacak ilki spinal di rahattı bunu da öyle düşünüyorum bakalım inşallah bu da rahat geçer