Dilek_tnn Artı med erken gebelik testi ile bilgi alabilir miyim hamile olup da teste göremeyen oldu mu
zey-nep11 Ben gördüm poztfi heycanlandım malesef yoktu artımed kaset test yanlış pzıtıf verıyor dkkt edın
zey-nep11 Dilek_tnn tabı canım cok insan var burda test ngtf snrasında kan verıp pztf olan. Bazen gec döllenme oluyo testte görünmeyebiliyor
Kumsal28 Dilek_tnn negatifse yoktur bence çünkü bende artimed erken gebelik testi pozitif gösterdi kan verdim negatifti maalesef
zey-nep11 Dilek_tnn gecıkmeden 7 ıla 10 gun gecıcekki cıksın kuzu gec dollenmeyse tabıkı yanı gec yumurtlama olduysa olur bu . Bekle bakalm ne olcak nasip yada baska test al yap
Kumsal28 zey-nep11 benim 2 gün gecikti kan verdim negatif beklemeli miyim sizce ? Doktor bı kaç gün sonra adet olmazsan kan testini tekrarlayalım dedi
zey-nep11 Kumsal28 doktoru dinle bakalm kan net sonuctur yavrum ama benm arkadaşımda senın gibi kan ngtfti hala adet olmayınca bıraz daha bekledi uc dort gun kadar pztf oldu snra gec dollenmeydi yani. Doğurdu suan
zey-nep11 Kumsal28 gecıkme olmuş twst yapmış pztfmiş kan vermiş ngtf snra bır hafta daha beklemış kan vermiş sağlk ocağında pztf olmuş
mlkpkrr Peki birşey sorabilirmiyim. Adet gününden kaç gün önce yaparsam çıkar acaba. İlk çocuğumda 2 gün önce yapmştm çkmştı. Şmdi 4 gün var yapmalımıyım.
Kumsal28 zey-nep11 bende dün verdim negatif maalesef cuma mı versem pazartesiyi mi beklesem kararsızım. Adet olmazsam tabi ama hic adet belirtim yok