Afrasevde Kızlar merhabalarr Bebişimin göz rengini ekleyeceğim aşağıya şimdi. Sizce renk ne olur ilerleyen zamanlarda ? Bu renk doğan tanıdığınız oldu mu değişti mi 🙄merak içerisindeyimmnn
Hulya-003 Afrasevde bazı gözler varki gerçekten rengi bellii değil oğlum ilk doğduğunda boncuk gibi masmaviydi büyüdükçe renk değiştirdi şu an 6 yaşında ne giyiyorsa ona göre renk alıyor mavi/gri/yeşil bende çözemiyorum 🤣🤣son karar beyaz dedim artık çocuğumun gözleri beyaz 🤣🤣🤣
Aylaa123 Afrasevde büyük ihtimal büyüdükçe yeşimsi renk alır . Ben ve kardeşlerim doğdugunda gözleri böyle hatta baya mavimsiysi şuan ben yeşilimsi elayım kardeşlerimin ki yemyeşil
Ask1907FB Afrasevde benim oğlumun da böyleydii hatta daha açık tonu gibide diyebilirim kesin renkli olur demiştim şuan kendi sürmeli koyu kahverengi oldu 3 buçuk yaşında 😇sizinde degişir
Tugbayrakdar Afrasevde kuzenimin cocugu böyleydi sonradan mavi olarak kaldı bence dönmez boncuk gibi maşallah 💙
Ask1907FB Afrasevde maalesef aynı kalmıyo 🤣🤣ikinci 15 gün önce doğdu oda böyle ama degişir diye sevinmiyorum 🤣🤣heves etmiyorum
Asi_07 Afrasevde ilk birkaç ay bu şekildeydi oğlumun gözleri boncuğum diye seviyordum sonra ela gibi oldu güneşte yeşile dönüyordu en son kahverengi oldu öyle de kaldı