Miniklerinannesiyim Kızlar Aralık’ta dogum yapıcam inşallah 4 adet 5li hastahane çıkışı 3 tulum 11 çıtcıtlı atlel kısa uzun koll karışık 3 adet yelek Bu kadarcık kıyafetimiz var nelerden kaç adet almam gerekiyor malum kışın kuruması zor olur kızımdan hepsini unutmuşum
melekmi22 Miniklerinannesiyim taptaze bir anne olarak sadece şunu önermek istiyorum o kadar çok kusuyorlar ki ilk zamanlar ona gore düşünmek lazım mesela benim toplam da 15 tane falan zibinim var ki kurutma makinem var ona güvendim ona rağmen ek gidip aldım bi 10 tane daha yani yenidoğan olarak almak zorunda değilsiniz mesela ben ilk bir iki haftadan sonra 3 aylık falan giydirmeye başladım çok büyük gelmiyor birde benim bebegim erken doğdu biraz siiznki vaktinde ve kilolu doğarsa 3 6 aylık giyer hepsini
Nur0653 Miniklerinannesiyim bunlar 03 ay için yeterli bnce 3 6 ay sifir kol badi alt üst takımlar bide çoraplı altlar var e bebekte falan onlar çok kullanışlı oluyor içe giydirmelik kulotlu corapta almıştım ayriyeten dışarı cikmak icin peluş tulumlar var mont gibi o da kullanışlı oluyor bebeğin durumuna göre ilerleyebilirsiniz kurutma sorunu olmuyor pek kışta olsa peteklere akşamdan as sabahina kurumus __ oluyor
Miniklerinannesiyim melekmi22 maşallah bâyag almışsınız kızım hic kusmamıştı ama kakası sürekli taşıyordu kac adet aldığımı hatırlamıyorum patiksiz alt üst takım olarak alsam olur mu digerlerini cünkü cok giymiyorlar 5li cıkışları
melekmi22 Miniklerinannesiyim ben patikli al derim çünkü çorap ayaklarında durmuyo yani en azından benim kızımda durmuyo iyi ki patikli almışım diyorum . Yok canım ya 15 tane dediğim karışık yenidoğan 3 ay 6 ay 9 ay hepsinin toplamı 15 tane falan yapmiyo bile belki de yeni aldım daha zıbın 3 6 ay bide ben bi kısmını sıfır kol almışım çok giydiremiyorum usur diye korkuyorum bide coj kusuyo her beslenme sonrası falan ya da bi yarim saat sonrasi da kusabiliyor o yuzden zıbın bence onemli Şey yazmayı unutmuşum hastane çıkışları hep patikli okuyor altı ya ben patiksz hiç denk gelmedim .
Miniklerinannesiyim melekmi22 evett genelde patikli oluyor ama kiminin alt üst takım patiksiz olanları var peki başka hangi ihtyaclarını aldınız benim kızımdan pek eşya kalmadı beşik bebek arabası puset fln kaldı
melekmi22 Miniklerinannesiyim benim ilk bebegim o yüzden herşeyi aldık biz en mantıklısı park yatak kesinlikle gece çok rahat ediyorum emzirirken bebek arabası dışında ana kucağı aldık biz kendi kendine sallanan gündüzleri bazen uyuyo iş güç yapıyorum öyle başka da büyük eşya olarak bisey almadık
Miniklerinannesiyim melekmi22 bende meltem banbino beşik almıştım kızıma onu kullanıyoruz kardeşi dogunca tahliye olacak 🤣🤣 sallanan beşik bende düşünüyorum ama önermeyen de cok var dogunca karar vericem bakalım
melekmi22 Miniklerinannesiyim elele nin kendi kendine sallanan ana kucağı varya şahane bisey gündüz işimi onun sayesinde yapıyorum bulandan ve bana alan kocamdan allah razı olsun 😅😅
Miniklerinannesiyim Nur0653 peteklerim yok benim yerden ısıtma da ne kadar cabuk kurutur bilmyorum artık bakıcaz kilotlu corap bende düşünyorum ama acaba. 0 3 ay varmıdır