Merhaba anneler, daha çok kidste olduğum için uzun zamandır buraya uğramadım ama bu konuda oradan da pek yanıt alamadım lütfen tecrübeli annelerden yardım istiyorum :) kızım bir hafta sonra tam 17 aylık olacak. Sorun şu ki biz hala 2 uyku yapıyoruz. Sabah 8 - 8 buçuk gibi uyanıyor 3 saat sonra uyuyor 1 buçuk saat kadar, önceden 2.uyku süreside 3 saat sonraydı ama şimdi 2.uyku aralığı açıldı 3 buçuk 4 saate çıktı. Gece uyku aralığıda 5 saatti şuan 5 buçuk saate çıktı bu saatler aralığıyla 2 uyku pek mümkün değil gibi ama tek uykuyada alışamıyor bi. Sabah mesela zar zor bekletiyorum 12 buçuk 1 gibi uyutuyorum 3 buçukda felan kalkmış oluyor 8e kadar baya baya yorgun ve uykusu gelmiş oluyor uyutuyorum ama 1 saat sonra uyanıyor bu defa yine uyuması 11 12yi buluyor gece napacam nasıl düzen kuracam şaştım kaldım. Sabah erkende kaldırıyorum bazen 6 buçuk bazen 7 buçukda uyandığı oluyor yine gece uykusu 10u buluyor, yeminle 17 aydır uyku hesaplaması yapacam diye kafayı yedim artık sizin düzeniniz nedir tek uykuya nasıl geçtiniz geçerken ne gibi zorluklar yaşadınız lütfen bi yardımcı olun akışına bırakıyım diyorum bu defada bana vakit kalmıyor bebeğim 10 11 gibi uyuyunca benimde uykum geliyor ne eşimle zaman geçiriyorum kendime zaman kalmıyor :( sizin uyku düzeniniz nedir bu aylık bebeğiniz varsa