Parla1 Merhaba anneler hamileliğimi iki gün önce öğrendim kan testi yaptırdım hemen 1987 gibi bir şey çıktı bu gün doktora gittim keseyi görmedi ama değerin iyi miş dedi ne anlama geliyor bir hafta daha bekleyelim dedi dış gebelik olabilir mi acaba
Ftmnnr Parla1 kese geç de görülebilir bir hafta sonra tekrar gel demiştir doktor güzel dediyse inşallah bı sıkıntı yoktur bence
mervekazancicok Parla1 ben 5+3 te vajinal ultrasonla gördüm şuan 6+3 günlük Perşembe günü kalp atışı için gidecegim
Glsm-ktl1 Parla1 değeriniz çok güzel ama karnından kese gözükmesi için daha düşük 3000lerden sonra karından gözüküyor diye biliyorum haftaya çok net şekilde gözükür keseniz
ikincibaharrr Parla1 bende 6+1im şuan son adet 9 Temmuzdu 14 ünde kanımda 46 çıktı dün tekrar kan verdim 410 çıkmış bana da değerlerim düşük gibi geliyor sizin değeriniz maşallah çok yüksek aynı hafta aynı gündeyiz🫶🍀
Rumeysa_01 ikincibaharrr bende 6+1 im son adet tarihim 9 temmuz benimde bende 6 ağustosta öğrendim adetime 3 gün kala 66 değerle
Parla1 ikincibaharrr benimde 3 ilk hamileliğim 10 haftalık sürdü kaybettim ikinci kızım gebelik zehirlenmesi ile erken doğum oldu bu 3 korkularım bu yüzden
ikincibaharrr Rumeysa_01 bende adetim 4 gün gecikti 14 ünde kan verdim 46 çıktı dün verdim 410 çıktı sizin değeriniz bence iyi tekrar kan verin baya artmıştır🙏🥰🫶
Rumeysa_01 ikincibaharrr ben 6 ağustosta 66 ile öğrendim 8 ağustosta yine verdim 199 du sonra 12 ağustosta verdim 1262 ydi bir daha da vermedim
ikincibaharrr Parla1 başınız sağolsun sürekli sorunlar ile baş etmişsiniz gebelik zehirlenmesi de çok zor özellikle 30 uncu haftadan sonra oluyor sanırım çok geçmiş olsun🙏 korkmayın inşallah hayırlısıyla güzel bir hamileliğiniz olur🙏🥰🫶
mmedinestlms Parla1 5 haftalık iken keseyi gördüm dünde 6+1 de kalp atışını dinledim geç döllenme değilse sizinki daha iyi bir hastaneye gidip sizde dinleyebilirsiniz kalp atışını
mmedinestlms Parla1 hayır karından idrara sıkışık şekilde gel dedi o şekilde gittim dünde kalp atışını dinledim devlette ki kalp atışını duyamıyorum yok dedi ben o korku ile özele gittm dinledim