_ozlmm Betl35 Bende de oluyor ara ara doktoruma söyledim magnezyum verdi ama daha içmedim çok sık olmadığı için sıklaşana kadar düşünmüyorum içmeyi maden suyu ile devam ediyorum 😂
1bebe1meow Betl35 Evet maalesef ben magnezyum takviyesi alıyordum hamile kaldığımdan beri ama son zamanlarda çok ishal yapmaya başladı bıraktım bıraktım bırakalı her gece kramp gidiyor baldırlarıma
Dunyam28 Betl35 evet doktorunuzun magnezyum desteği vermesi gerekirdi, magnezyum eksik diyip yolladi mi sizi
Pembesarelle2 Betl35 Evet magnezyum kesinlikle bana doktorum magosıt verdi bitene kadar kullandım hiç bir işe yaramadı geceleri baldırımdan kapıyor parmaklarım kitleniyor adeta şuan ocean markasının kullanıyorum ilk içmemde etkisini gösterdi şükür kramp girmiyor
Ecemmm07 Betl35 aynen ya agrsı gecmek bilmyor iki gündür ayagıma basamıyorum ama genlde kızlarda oluyomuş
14022024 Betl35 ben yıllardan beri magnezyum kullanıyorum hatta hamileliğimde yeterli olmadı dokrtor günde iki taneye çıkardı anca fayda etti her gece artık sıçrayarak kalkiyordum
_mavii_ Betl35 ben 25.haftafayım. son doktora gittim arabara dabah uyandığımda baldırımda kasılma oluyor dedim, magnezyum başlattı bana