Rumeysa25_ Merhaba arkadaşlar, yarın şeker yüklemesine gitmek istiyorum. 25+3 oluyorum. Bu zamanda gidilir mi? Bir de şeker yüklemesi için aç mı olunmalı yoksa tok karnına da olur mu? Bilenler yardımcı olabilir mi, ilk gebeliğim korkuyorum biraz
Kze Rumeysa25_ 24-28. Haftalari arasinda yapiliyor ac olmalisiniz once acken kaninizi alcaklar bi icecek icmeni istyiycekler sonra bir saat arayla iki defa daha alip bakcaklar sekerinize
Se11 Rumeysa25_ gidebilirsin 28. Haftaya kadar. Aç gideceksin. Önce açlık kan vereceksin sonra içeceği içeceksin içeceği içtikten tam 1 saat sonra o arada ne su içeceksin ne başka bir şey sonra 1. Saat kanı vereceksin sonra da 2. Saat kanı vereceksin.
Niloyaaaaa Rumeysa25_ benim gibi tatlı seven biriyseniz içmekte pek zorlanmazsınız ama tek tavsiyem olabildiğince duraklamadan içmeniz yudum yudum içtikçe o şekerin bayıcılığını hissediyorsunuz.. ben bir kere nefes alarak içmiştim 😅 gece 12 den sonra yemeyi kesmeniz lazım su bile içmemelisiniz oruç gibi düşünün gidince aç karnınıza kanınızı alıcaklar sonra içeceği alıp içmenizi isteyecekler içeceği içtikten sonra da bir şey yiyip içmeyeceksiniz 1 saat bekleyip tekrar kan vericeksiniz eğer 75 oggt ise 2. Saat de kan istiyorlar sonra zaten bitiyor istediğinizi yiyip içebilirsiniz
Rumeysa25_ Eda5924 doktorum 26 haftayken gel demişti, diğer hafta müsait olamama durumum çok fazla diye ben erken gideyim dedim.
Kze Rumeysa25_ yok o icecegi iciyorsunuz sadece en son aldiklari kandan sonra soylerler size yiyebilirsiniz diye bana da yapcaklar midemin cok bulanmasindan korkuyorum bende :(
Rumeysa25_ Niloyaaaaa çok teşekkür ederim, insanın başına geleceği şeyi önceden bilmesi güzel bir şey :)
Bhrdnz Ben daha bu sabah içtim gazoz gibi bir şeydi midem de bulanmadi içim de bayimadı beni korkuttular yalnız gitme vs hiçbir şey olmadı Allah’a şükür
Niloyaaaaa Rumeysa25_ ben maalesef 3 kere şeker yüklemesi yaptırmak zorunda kaldığım için baya deneyim kazandım 😅 50lik ve 100lükdeki içecekler gazlı değildi şekerli limonlu su gibiydi içimi daha kolay gelmişti ama 75likte çilekli ve gazlı bir içecekti bu yüzden hızlı hızlı içmek zor oldu 🥴 inşallah güzel haberler alırsınız ☺️