rumisam Gebeliğin başından beri ağzımda sürekli yara çıkıyor benzer bir sıkıntısı olup çözüm bulan var mı
RiRi22 rumisam bende 13. Haftada çıkmıştı. Ağız içi aft. Andorex ağız spreyi vermişti kullandım binkac kez geçti
1prens1prenses_ rumisam benimde alt damakla diş arası ay çok kötü diyorum neden neden demek ki hamilelikten
rumisam RiRi22 doktora söyledim bunun için ilaç kullanma dedi yazmadı bir şey eczaneden alıp kendim kullanabiliriyim acaba
rumisam 1prens1prenses_ benim damagim dilimin kenarları altı hep çok fena hiç yaşamamıştım böyle bişi yemek yerken acı çekiyorum resmen
RiRi22 rumisam Allah Allah benim ağzımda çıkan beyaz bir kizarklikti su içerken yemek yerken cnm yanıyordu. Sendeki yara Tipi farklı mı acaba
Tuzlimon1 rumisam 26.haftadayım geçen hafta çıktı ama çok ağrılıydı. Doğru düzgün yiyip içemedim, doktora gittim 1hafta içinde geçecek dedi. Yemeklerden önce karbonatlı yada tuzlu suyla ğargara yapın rahatlatıyor bir nebze
rumisam Tuzlimon1 Benim doktorda geçer dedi ama işte baya acıyor karbonatlı gargarayı yaptım dün geçirir insallah
Lilaaaaaa rumisam vitaminsizlik direncsizlikten demisti doktorum benim damak oyle bir sismisti ki yaradan konusamiyordum tuzlu su agzimda beklettim bide karadut özü şurubu agzimda beklettim iyi gelmişti. Cok zor Allah yardımcınız olsun ilaç bile içemiyordum ağrıdan.