gzm_42 hasretsahinn darısı başıma artık bende 29+3 haftalığız 34 ile 37 arası alacaklar ama bugün belim de ağrı var korkuyorum bende
Merii54 hasretsahinn merhaba geçmiş olsun bende 1 haftadır kaşıntı var kollarımda ve bacaklarım da kabarcıklar oluştu acile gidip kan mı vermem gerekiyor
hasretsahinn Merii54 yani ben sürekli gittiğim kendi doktoruma anlattım durumu daha doğrusu kendi zaten bütün kanlarıma bakıp karaciğer enzimlerim yüksek çıkınca safra asit için benden kan aldı benimde kaşıntıyla başlamıştı
hasretsahinn Semam bunları size kolestazdn dolayı verdi dimi bu diyeti tek bunlarımı yasakladı size doktorunuz
Semam hasretsahinn Evet kolestaz kaynaklı yasakladı bunlari doktorum sindirilmesi çok zor besinler dedi. Bunlari kes yeme birde ilaçlarını kullan 10 günde bir kan ver bakalım dedi değerlerine
hasretsahinn Semam acaba bu değerlerin düşme şansı varmı diyelim düştü o zaman 37 haftada gerek yokmu doğuma
Aysenn2211 hasretsahinn ilk çocuğum normal doğum olduğu için ve herşey de normale göre olduğu için doğana kadar mecbur çektim valla. Devlet hastanesi herşey normal gittiği için sezeryana almadı.
Aysenn2211 Galya15 vallahi ben kolestazdan dolayı 2 günde bir kan vermeye gidiyodum ultrasonda en son kilosu kaçtı bilmiyorum yani o an aklıma onu sormak gelmiyodu. Bebek iyi olsunda diye
hasretsahinn gzm_42 yok sordum aslında yemek konunsunda bi sıkıntı varmı diye yok dedi yiyeblfsn istediği dedi ama burdaki arkadaşada doktoru diyet vermiş
Semam hasretsahinn Bilmiyorum ki hiç yani değer düşse bile senin o teşhisin olduğu için yinede riske atmıyorlar. Bana kadın doğum doktorum 37 den sonraya bırakılması anne içinde bebek içinde risk teşkil ediyo demisti. Ama tabi o riskin ne olduğuna dair bisey söylemiyorlar.
gzm_42 hasretsahinn diyet olarak ne dediler ki anca ekmek yeme hamur işleri derler hep canım ama genede bilmiyorum
Kbraerglu hasretsahinn benim doktorum sadece vitaminleri kesti karaciğere dokunmasın diye onun dışında bu hastalığın tamamen gebelik hormonundan kaynaklandığını yediğin içtiğin bir şeyle alakalı olmadığını söyledi
hasretsahinn gzm_42 yazmış ya yukarda bi arkadaş beyaz ekmek yumurta pilav makarna diye yememek iyimiş ben zaten şuanda da bunları yiyemiyodum hazımsızlık yaşadığım için senin kaşıntınların ne zaman başlıyor gün icindemi akşam falan mı
gzm_42 hasretsahinn gün içinde değilde çok sıcak bastığında başlıyor canım sıcak olmadığı zaman rahatım
Melike_00 Seed- el ve ayak kasinmssi mi oluyor sadece ? Belirtiler neler? Benim gece ayaklarım kaşınıyor
Salihakrks hasretsahinn Bana 22 haftalikken basladi o donemi unutamam cok erkenxdibebege zararli oldugunu kasintilar gecmezse erken alabiliriz dediler ilac baslattilar ursactive diye. O durduurdu 39 haftalik dogurdum yani ilac baslarsaniz durumunuz insallah daha iyi olur gerek kalmaz 37ye
hasretsahinn Salihakrks ben işte anca başladım 31 haftada sizin daha erken başlamınız sebebiyle belkide gerilemiş olabilir