busraanneoluyor Ben şuan 9+2 deyim pıt pıt atıyor çok net hissediyorum 🥺 maşallah sübhanallah berekallah diyeyim erken mi.hissediyorum var mı.hisseden benim gibi erken 🥰🥰🥰🥰🥰
RiRi22 busraanneoluyor pıt pıt atan kendi damarlarin da olabilir. Sonuçta tüm vücudumuzda kan dolaşımı ve damarlar var. Gebeliğin başlarında bebek heyecanından o atan şeyin bebeğin kalbi veya hareketi sanıyoruz😊 ben 22. Haftamda hissettm.☺️
Birhayalimvr Ayy bende bugun 9+0 oldum bende pıt pt birşeyler hissettim ama erkende diyorlar bilemedim 😄
Almira_ Birhayalimvr o pıt putlar rahmin kasilmalariymis. Ben 17..haftamin içindeyim bebiş hareketini hissediyorum, eskiden pıt pıt ben de hissederdm ama bununla o farklı
Kze busraanneoluyor heyecaninizi anliyorum ama bu bilimsel olarak bile imkansiz o kadar erken hissedmeezsiniz en erken 16 da hissediliyor
Seray11ay busraanneoluyor Şuan hissetmen imkansız canm. İlk gebelikte bende senin haftanda pıt pıt şeyler hissediyordum. Bı gün Dr a söyledim. Dr o gazdır bağırsaklardan geliyodur ses dedi 😅 malesef şuan erken 17 haftada hissedersin ancak
Aylaa123 busraanneoluyor tıpta böyle birşey mümkün değil ne yazıkki hissediğiniz rahim kas kasılması veya kasık bölgesinde bulunan nabız