Berfinkorkutt maman-es beeeeennn Dünyanın en en en iyi doktoru diyebilirim😍 doğum paketi alıp gitmiştim kendisine telefon numarasına kadar verdi gece gündüz demeden hep mesajlarımı aramalarımı cevapladı ve harika bir doğum süreci yaşattı kendisi😍 kesinlikle tavsiye ediyorum canı gönülden
nazel123 maman-es ilk doğumumda gitmiştim gerçekten çok anlayışlı sabırlı iyi bir doktor tavsiye ederim 😊 şimdi uzak bir şehre taşındım hamileyim insallah onun gibi iyi insanlarla karşılaşırım
YesimAykut maman-es çok çok iyi bi doktor, ben çok seviyorum İrade hocayı, her işinizi görür ilaç yazar rapor yazar ve çok iyi bakıyor bebeğe usg kağıdı veriyor
babysmommmm maman-es bende irade hanıma takipliyim. 19 Eylül e sezeryan günü aldık . İkinci doğumum olacak. Ama irade hanımla yeni tanışıyorum . İnşallah süreç güzel geçer
maman-es Berfinkorkutt Yaa teşekkür ederim cevabınız için bende geçen hafta gittim ilk kez evet dediğiniz gibi ilk aldığım elektrik çok pozitifti. Daha ben istemeden numarasını verdi. Karından emin olamadığı bi durum oldu, es geçmedi alttan muayene yapalım dedi. Çıkışta paket aldım inşallah sonuna kadar memnuniyetim devam eder. Sezeryan mıydı sizin?
maman-es YesimAykut nazel123 Berfinkorkutt Şeker yüklemesi istemiş miydi sizden illa yaptırmalı mıyım bilemedim kendisi yaptırsan iyi olur risk alma dedi ama hiç yaptırmak istemiyorum 🤦🏻♀️
YesimAykut maman-es irade hoca boşuna test istemez canım, ileriki haftalarda sıkıntı olmasın sonra, bana 1 yıllık oksapar raporu verdi sağolsun iğne kullanıyorum, ben de kullanmak çok istemiyorum ama mecburum çünkü ilk bebeğimi kaybettim
maman-es babysmommmm yaa inşallah istediğiniz gibi en kolay güzel şekilde geçsin doğumunuz. Benimde aynı, ikinci gebelik 24. hafta yeni tanışıyorum kendisiyle ama ilk izlenimim iyiydi, güven verdi. Paket aldım.
babysmommmm maman-es bende bir çok doktor arayışından sonra irade hanım ile tanıştım . Biraz sonlara doğru oldu ama sağlık olsun ☺️
maman-es babysmommmm burdan takip ettiğim kadarıyla sezeryan sonrası vajinal doğum da yaptırıyomuş. Sizin kesin bu bebiş de mi sezeryan olmalı?
maman-es YesimAykut Evet anlayışlı bi doktor, gerçekten gerek görmese yaptır diye ısrarcı olmazdı sanırım. Zaten bende risk alamam, Allah korusun sonrasında vicdan azabı yaşayacağım bir duruma sebep olmak istemem. Yaptırdım bugün şeker yüklemesini.
elifmerale maman-es canım bir de orada hatice hoca varmış onu biliyormusun ben ikisi arasında karar veremiyorum
maman-es babysmommmm inşallah kolay ve güzel geçer bende ikinci sezeryanı kasım sonuna olacağım. İlk sezeryanım hiç zorlamamıştı beni. Bebeğime tek başıma bakabildim gayet rahattım. İkincide bi geriliyorum. Süreçten haberdar edin bizi 🤗