Zeyyno_ Ynckpgn Bnde 60a inmek istiyodum 65le hamile kaldım şu anda 39+4haftaligiz 74kiloyum ilk gebeligimde de 60la hamile kaldım 72yle doğuma girdim yani bı fark olmadı pek geri veririz 😂😂😂
Gamze35Ata 61 ile hamile kaldım suan 10. Haftadayız bakalım kaç kilo alacağım 😬 En buyuk şansım eşimin diyetisyen olması🙏🏻😍
yavrucakannesi Gamze35Ata ayyy herkesin hayali 😂😂 çok şanslısınız ara sıra bizlere de tüyo verirsiniz ilerleme sürecinde bnde 16 haftalığım 62 kilo ile hamile kaldım hâlâ almadım ama ara sıra sizinle konuşmak isterim açıkçası 🤭
Alone USER1111 ya ben şu son 2 haftaya kadar kilo bile almamıştım. Birden iki kilo almışım umarım ilerlemez 😂
yavrucakannesi Hatice5258 çok çok iyi nasıl ilerlediniz peki düzenli beslendiniz mi abur cubur yemek istediğinizde neler yaptınız ve bolca hareket ettiniz mi biraz anlatır mısınız ?
izmirlianne96 Ynckpgn 77 ile hamile kaldım çok uzun zaman sonra en kilo aldığım dönemimdi. Boyum da 178 bu arada. Şuan 88 kg oldum ve 33.haftadayım. İlk hamileliğim ve hamilelikle alakalı alınan kiloların dert edilecek bir şey olmadığını düşünüyorum kesinlikle.
wildwings09 Ynckpgn 74le kaldım, 36. haftadayım 8 kilo aldım, 82yle pazartesi doğuma gireceğim umarım bakalım sonrası ne olacak😅