Bir_nazenin01 Aşiri derecede gaz sancım var hem mide hem karın internetten bakınca sindirim bozukluğu gibi belirtileri var sizce yapar mı bu durumdan çok rahatsızım iğne bu arada
Ayse0575 Bir_nazenin01 gebelikle alakalıdır gebelik sindirim sistemiyle biraz oynuyor maalesef gaz sorunu bende yaşıyorum. Afedersiniz üstten inanılmaz bi gaz çıkışı var ama alttan beni mahvediyor karnım taş gibi oluyor bazen yürüyüş yapıyorum anca öyle rahatlıyorum
Alone Bir_nazenin01 cnm iki gebeliğimde de kullandım şimdi yine kullanıyorum ama bende öyle bişey yapmadı. Gebeliğin başındaysan Ztn o belirtiler gebelik belirtisi oksapardan değildir
Bir_nazenin01 Cansu-2600 2 haftadır kullanıyorum ve 2 haftadır bu sorunum var acaba gebelik kaynaklı mı 6 haftalığız
Cansu-2600 Bir_nazenin01 Yok ya böyle bı yan etkisi yok oksaparin hamileliğimin başından beri kullanıyorum bende sekizinci aya giricez nerdeyse. Sindirim sorunu direk hamilelikle alakalı 😁 bütün vücudunuz değişiyor vücudunuzun bebeğinize alışma süresi var mesela kabızlık şişkinlik sertlik vs bunların hepsini yaşayacaksınız daha
Cansu-2600 Bir_nazenin01 Evet malesefki özellikle üç aylık dönemde bunlar sık sık karşılaşıyor tuvalete çıkamıyorum acaba neden vs diye hiç düşünmeyin direk hamilelikle alakalı. Kendi bedenimi taniyamiyorum bazen ben 😁
Kardelen19 Bir_nazenin01 bende ilk aydan beri kullanıyorum oksaparı 8 ayı geçtik öyle bir sorun iğne ile alakalı değil gebeliğin verdiği belirtiler