gayesblog HilalEmre ben yaşamadım bu cinsiyet olayları doktor ve cihaz kalitesi ile ilgili. Güvenilir bir hastanede iyi bir doktora tecrübeli bi hekime gittiğiniz takdirde 12.haftalarda bile öğrenebilirsiniz :) bizim öyle oldu
Ssenasri HilalEmre doktorumdan gayet memnunum 15 haftada erkek büyük ihtimal dedi ama 22. haftada detaylı ultrason da kız olduğunu öğrendik sağlıkla gelsin bebişler cinsiyet hiç önemli değil 👼🤍
HilalEmre gayesblog doktorumdan çok memnunum fakat cihaz iyi değil. Şimdi 20. Haftalar için iyi bir perinatolog arıyorum detaylı görüp emin olmak için 🥲
HilalEmre Ssenasri aynen öyle önceliğimiz sağlık ☺️ biz alışveriş yapmak istiyoruz ama detaylı ultrasonu yaptıralım net öğrenelim istiyoruz açıkçası çünkü çok duydum böyle erkek diyip kız kız diyip erkek çıkanı 😍
bhtrolcay HilalEmre Erkek bebeklerin genelde değişikliği çok olmuyor iki gebeliğimde de 12.haftada net bi şekilde belli oldu
HilalEmre bhtrolcay bana kız dedi ama emin değildi o yüzden detaylı ultrasondan sonra yap alışverişini dedi bende onu bekliyorum 🥲
bhtrolcay HilalEmre aynen canım kız bebek ihtimal olanlarada kesin konuşmuolar arkadaşımda 25.haftaya kdr beklemişti sonunda kız oldğunu geç öğrendi o da
HilalEmre bhtrolcay sağlıkla gelsin önceliğimiz tabii ama alışveriş yapacağız o yüzden detaylıyı bekliyoruz heyecanla 🥰🥰