ilaydamom_ Kızlar yardımınız lazımmm. 35. Haftadayım. Çok şükür eksikler tamamlandı. Yıkama aşamasına gecmem lazim ama nerden nasil baslayacagimi bilmiyorum. Siz nasil yaptınız o kadar gozume büyüyor ki.
Hulyaismail ilaydamom_ bir günde yıkadım herşeyini hava sicak hemen kurudu gece eşim utusunu yaptı bitti
Angel161023 ilaydamom_ kız ne demek nerden başlıycam atıcan makinaya yıkayacan 🤣 renklerini ayır ne olur ne olmaz diye
Merve_31 ilaydamom_ bende 35. Haftama girmek üzereyim ablamla ev temizliğinden sonra yıkamaya başlayacağım burda bekliyim bende 😍
ilaydamom_ Hulyaismail aslında problem şu: renkli beyaz ayıramıyorum. Içinde beyaz olan renkli kıyafetleri nasil yaptınız. Mesela kırmızı beyaz kıyafetle renklileri bir arada yıkasam akar mı renkleri birbirine
ilaydamom_ Angel161023 ahaha evet ama makineye atmadan önce renkli beyaz ayırmam lazım ve içinde beyaz renk olan renkliler var. Kötü olur mu diye korktum. Siz nasil ayirdiniz
Angel161023 ilaydamom_ kendi normal çamaşırlarımı nasıl ayırıyorsam öyle beyaz,renkli, siyah ama şimdi karışık atıyorum birşey olmuyor
Gg5348 ilaydamom_ bariz beyazları ayrı yıkadım renklileri ayrı yıkadım içinde renk olanlar için de her ihtimale karşı renk mendili kullandım ki iyi ki kullandım biri renk vermiş hemen çekti mendil hiç zarar vermedi
Hulyaismail Renkliler attim sadce düz beyazları ayirdim onlari ayrı yıkadım zaten leke falan olmayınca pek takmaya gerek kalmıyor sonrada nevresim battineyeler onlari yikadim
ilaydamom_ Canım 80 tl mı 20linin fiyatı. O fiyata bulamadım ama. Link atman mümkün mü. S3ni de uğraşırdım kusura bakma