Snm-9586 Merhaba arkadaşlar istanbulda çapa dan randevu alan var mı nasıl alınıyor perinatoloji diye bölüm çıkmıyor Devlette yaptıran var mı mhrs de detaylı ultrason yapılmamaktadır !diyor
Gunduzanne Snm-9586 sanırım kadın doğum doktoruna gidiyorsunuz önce devlette. O size randevu veriyor diye biliyorum ultrason randevusunu yani
ZO_Zeynep9098 Snm-9586 o hastanede perinatolıji bölümü olmadığı için çikmiyordır gittiğiniz hastane özel mi bilmiyorum ama ben devlete gidiyrodım detaylı ultrason için 182den yada MHRS den almamı söylediler bölümü girip hastanr girmeden aradım o şekilde oldu
Snm-9586 Gunduzanne Tekirdağ’da yokmuş mecbur başka yere yönlendirir doktor İstanbul diye o yüzden sıkıntı yaşıyorum
58Vildan Çağayı bilmiyorum ama ben 2 gebeliğimde telefonla kesinlikle alamadım. Bu gebeliğimde bilgisayardan 9.59da bitün bilgileri girmiş olarak bekledim tam 10da aldım randevuyu tek denemede.
Snm-9586 58Vildan teşekkür ederim 🙏 ben perinatoloji bölümüne tıklıyordum demek ki yanılmışım tekrar deneyeceğim inşallah alabilirim 😞
ZO_Zeynep9098 Snm-9586 evet benim gittiğim yerde de yokmuş olan başka bir hastaneye gitmiştim sonucu gittigim doktoruma gösterdm MHRS uygulamasına girip saat sabah 10gibi bölümü perinatolıji diye girin hastane girmeden arayın olan yerlerden çikar inşallah ben biraz zor bulmuştum