nisamom_ Fitili attıktan sonra bir süre sonra beyaz beyaz iç çamaşırına bulaşıyor bu normal mi kızlar kullanan var mı ?sizedede oluyormu
nisamom_ 32Busra32 Bugün doktor attı ilk fitili hiç dışarı akmadı ben attım baktım dışarıda dedim olmadımı 2 defadır çamaşır değiştim normal değil sandım🙂 teşekkür ederim
nisamom_ mrp2023 Uzandım biraz kalktımda geldi biraz daha sorun yok ozamn 🥲Herşey bitti şu hazırlık aşamalarını da aşsaydım
32Busra32 nisamom_ bende erken doğum riskine karşı kullanıyordum merak etme fazlasını dışarıya atar sadece yaptıktan bir saat boyunca ayağa kalkma yeter demişti.
mrp2023 nisamom_ 1-2 saat yatıyordum ben fitilden sonra eğer çıkıyorsa 1-2 saat yatmana rağmen sorun değil çıksın
Gunduzanne nisamom_ ilk günden kullanmamı kestiği son güne kadar günde 3 çamaşır değiştiriyodum. Gerektiği kadarı içimize ulaşıyo gerisini normal olarak hareketlerle kusuyo. Sordum ben doktoruma böyle anlattı
nisamom_ Gunduzanne Anladım canım normalse sorun yok 😊 bende endişelendim bugün başladım acaba yapamadım mı dedim doktor attı geri hiç gelmedi ben artım aktı aklıma takıldı🙃