1bebe1meow Kızlar ya son 1 aydır açlıktan tansiyonum düşüyor sabah kahvaltımı yapıyorum okey ara öğünler hava sıcak bişey canım istemiyor akşam içinde yataktan kalkıp yemek yapmak asla istemiyorum son raddeye kadar bekliyorum zaten sıcak iştah da olmuyor ama açıkıyorum dışardan söylemekten de çok sıkıldım hep aynı şeyler ki midemi de ağırtıyır dışar yemekleri Böyle olan var mı ya beneğime de kendime de zarar veriyorum doğumuma 15 gün kaldı resmen yapamamazlıktan aç açına bekliyorum ☹️ yine dışardan söylicem şimdi mecbur kalkamıyorum yataktan başım dönüyor offfffff 😕
Mihrimer Ben de böyle oluyorum çareyi şöyle buldum: gün içinde enerjimin yüksek olduğu bi saat yerimden fırlayıp aperitif bir şey yapıyorum salata, mercimek köftesi kısır tarzı bir şey. 2 gün beni idare ediyor gidip gelip yiyorum😅
1bebe1meow Mihrimer Aşkımmmm ben onu da yapamıyorum o kadar ağırım ki hava da ı kadar sıcak ki şuan mercimek yapmak için mutfağa gitsem 5 saate anca yaparım yeminle sabah kahvaltımı bile eşim işe gitmeden sandviç hazırlıyor bana bırakıp gidiyor yada dışardan kahvaltı sepeti söylüyorum o derece ☹️ arkadaşım buzluğuma koymam için poğaça mozaik falan yaptı sağolsun 2 gündür poğaça yiyorum dk başı 😂😂
1bebe1meow Mihrimer Bin tane evre değişecek emin olllll ama yine de hamişliğin tadını çıkartmalıııı 🥹🤎
Mihrimer 1bebe1meow kesinlikle🥺 sona yaklaştıkça kızıma kavuşmanın heyecanı olsa da artık karnımda olmayacak olmasına üzülüyorum zaman yavaş geçsin istiyorum🙈
1bebe1meow Mihrimer Ayyy aynıyızzzzzzzz hem bir an önce kavuşmak istiyorum ama bi o kadar da karnımda kalsın içimde hissedeyim istiyorum pisikolojim allak pullak ☹️