Mervealya1992 Dreamer186 hayır genelde ve cogunlukla 2500 ün altı kuveze giriyor ama ılerkı donemde dogsada solunm skntısı olursada giriyor tabı ama kılo onemlı
Zuleyha_18 Fatmaa_D almazlar son haftalarda çok hızlı kilo alıyorlar zaten dert etmeyin , stres yapmayın sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏽
ZeynepDuru17 Fatmaa_D kilosu dan almazlar kilo alır ozamana kadar inşallah ama.benim kızımı solunum sıkıntısından almışlardı arkadaşım da o şeyde doğum yaptı onuda aldılar inşallah almazlar diyelim korkmayın bebeğe yansıtmayın bişi olmaz Allah’ın izniyle
Fatmaa_D Nur_budak Maşallah ne güzel Rabbim bizlere de sağlıkla almayı nasip etsin tek temennimiz bu..☺️😍
Nur_budak Fatmaa_D amin inşAllah sağ salim kucağınıza versin rabbim 🤲 biz büyüdük bile 9 aylığız şuan 😍
ZeynepDuru17 Fatmaa_D korkma canım küvezde emin ol iyi ilgileniyorlar ama rabbim düşürmesin kimseyide Allah büyük sabret hepsi geçiyor Allah’ın izniyle 🌹🤭
Elfthh Fatmaa_D bende 36 da doğurdum canım iyiki beklememisim dçeksin hamililik dhsa zor kız oh mis 🥰
Fatmaa_D ZeynepDuru17 Dualarım o yönde ztn ne gelirse Allah’tan vardır bir bildiği eminim iyi olucak o günleri görücem kızımın ☺️💜
Fatmaa_D Elfthh Ay erkenden kavuşmanın heyecanı var ztn bir yandan öyle teselli ediyorum iyice penguen gibi olmicam o yönden şanslıyım taşıyamıyorum ztn artık 😁🌼
ZeynepDuru17 Fatmaa_D inşallah amin amin amin canm bı avazda kurtarsın sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah kötü düşünme 🤭🩷
Dreamer186 Fatmaa_D hayırlısı canım küvöze girse bile korkma benimki 10 gün kaldı şimdi 3 yaşına girecek maşallah sağlığı yerinde 🥰
Fatmaa_D Dreamer186 Ay ne güzel, zmn ne çabuk akıp gidiyor maşallah hayırlısı olsun hakkımızda artık pek de denilecek bir şey yok 😊😍