Ftmnnr Azra8Engin ya istiyorum ki bir gün ayarlayayım oturayım sabahtan akşama kadar buzluğa yemek atayım bir şeyler yapayım ama sonra üşeniyorum yapamıyorum 😂
Azra8Engin Ftmnnr 😁😁valla yapabiliyorsan yap rahat oluyor ben yapamıyorum artık. Bak bugün buzlukta bezelye vardı onu yaptım. Gelince de dicek ki sıcakta sıcak yemek mi yicez dicek😁 kulaklarımda Cankandan yaranamadim çalıyor 😁😁
Ftmnnr Azra8Engin yok ya nerdee buzlukta bisiler ben dsha yeni evlendim annemden calabilirsem çalıyorum yoksa buzluk nanay yani 😂 eşim işten geç gelir genelde diyom keşke akşam yemeğini de yesen gelsen kahvaltı orda yapiyon😂
Azra8Engin Ftmnnr benden sana tavsiye bebek düşünüyorsan falan bebek olmadan doldur buzlugu😁sonra devam edersin makarna yapmaya😁ben geçen sene usenmez herseyi yapardım şimdi kendim kahvaltı yapamıyorum ki adama akşam yemeği hazirlayim
Deletedmom_110 Bugün yapmadım son haftalar beni zorluyor eşim dışardan getirdi😍ama akşam üstü bir enerji geldi kalkıp tatlı yaptım 😂😂
Ftmnnr Azra8Engin annemi bekliyorum ekimde işten cikiyo gelcek yardım etcek inşallah yokssa tek başıma halledemem usenirim oturur kalırım 😂
Ftmnnr Azra8Engin evet köyden yaprak gelmiş dedim sarayım fazlasını buzluğa atarım bir saat sarabildim koyuyom koyuyom artmıyor sadece o günlük yemeklik kadar yaptım devamı gelmedi 😂
Azra8Engin Ftmnnr 😁😁birde ben çiğ yemeyi seviyorum. Sardiktan sonra tabağa koyuyorum yiyorum bi güzel😁sonrada az birsey kalıyor zaten 😁😁😁