Tugceaker Gamzebz alın benden de okadar düşünüyorum her gün ne yapsam yapsam aksi gibi yazda sulu yemek bilmem ne yenmiyo valla dün mantı yaptım milföy yaptım peynirli ama bugün bende ne yapacağımı bilmiyorum
97-Mucize Ben de hala bulamadım patlıcan kabak var dolapta onlarla bişey pişirsem ama ne bulamıyorum. Karışık kızartma yapayım desem ocağın başında mahvoluyorum karnıyarık pilav desem dün pilav yedik. Kabak yemeğini eşim sevmiyor öf bulamadım
97-Mucize Biricik2602 İzmir de çok sıcak zaten sıcaktan yemek yenmiyordu şimdi de iki gündür cam kapı açamıyoruz çok kötü ölü balık kokuyor heryer.
myangelson Biricik2602 Diyarbakır’da çok sicakliyorduk da buralara gelince çok iyi geldi bize. Bir de oralarda nem çok Diyarbakır’dan daha kötü olur diyordu herkes 😂 ben Diyarbakır’ın sıcağını hiçbir yerde görmedim valla burada nem oranları 80 lere ciktigi halde 😂 ama burada yaşayanlara da sıcak geliyor buralar tabi 😅
sispsmnr Biricik2602 ay maraş çok sıcak alev resmen ne yemek yiyebiliyorsun ne yapabiliyorsun ne yatabiliyorsun çok kötüü 😭
Miskinim Kıyma çıkardım patates oturtma için hiç halim yok salçalı makarna yapıcam yarın patates oturtma yaparım dedim. Yanına pilav
Sezenn10 Dün fetuçini ve zeytinyağlı sarma yaptım.. Bugünde fırında sebzeli et ve yanına salata yapacam
Deletedmom_115 Sevvalll42 o kadar çok severim ki ama tansiyonum zaten 7 den yukarı çıkmıyor onuda yersem bayılır kalırım afiyet olsun size 🤭
Deletedmom_115 Biricik2602 bugün tavuk tantuni yapıp ekmek arasına koyup ayranla vereceğim ev halkına 😂 sanalda tavsiye yeşil mercimeği haşla baharat ve salça ile kavur yoğurdun üzerine dök sonra yanına da karışık kızartma yap bir de çorba oh mis hem kolay hem lezzetli