cansu_dgn Kızlar ben pcos olduğum için hiç pik görmüyorum testlerde. Bunun için sizce hangisini uygulamalıyım deneyenler varsa yazsın lütfen doktor istersen klomene başla dedi
sweetmom_ cansu_dgn ben femara kullandığım ay yumurtam buyumemisti bende incir zeytinyağı kürü kullandım 4 günde büyümeyen yumurtam kendiliğinden çatlamışti ve o ay gebelik oldu çok şükür.
Happy-melek1997 cansu_dgn ben ikilisinde denedim klomen kullandıysan eğer birde incir kürünü muhakkak denemeni öneririm rabbim gönlüne göre versin inşallah
MelodyFairy cansu_dgn klomene şans ver doktor kontrollü en azından İncir süt hormonunu yükseltirse gebeliğe engel oluyor
lilyum_ cansu_dgn o bahsettiğiniz ilacı hic kullanmadım o yüzden tercih yapamam ama dedigim gibi incir havuc küründen sonra hamile kalmıştım.
cansu_dgn MelodyFairy ben doktor kontrollü kullanmıcam maalesef çünkü 2 aylık tatildeyim burda doktora gitmem mümkün değil ovülasyon takibi yapıcam iki üç gün pik devam ederse çatlaması için havuç yicem o kesin çatlatıyor
MelodyFairy cansu_dgn kendi başına kullanırsan kontrolsüz aşırı büyütüp kiste dönüşüp belki kistin patlayacak bunu göze almamalısın yumurtalığın bile alınabilir
cansu_dgn sweetmom_ napsam bilmiyorum 😔 bu ay da sonuç alamamaktan çok korkuyorum yumurtlamam olmuyor
Lavinyam06 sweetmom_ bende de pcos var yumurtlama olmuyor bu kür nasıl yapılıyor tarif edebilir misin
cansu_dgn Happy-melek1997 klomen daha önce kullanmadım ilk defa kullanıcaktım ama incir yapıcam galiba 💗
Happy-melek1997 cansu_dgn denemenden zarar gelmez kullandığım için biliyorum kilomdan kontrol altında kullanılmalı kiste çevirebiliyor her ikisinde şifa olsun inşallah
kardelen54 Bende klomen ve igne kullandigim ay hamile kalamadım o aydan sonra 2 ay ustuste incir kuru yaptım o şekilde gebelik oluştu ama belki hap ve igneninde faydası olmuştur yine doktor 3 ay bünyede kalıyor bu ilaçlar dedi
33lif Ben de pcosluyum klomen ile ilk seferde hamile kaldım ama doktor takibinde olamayacaksanız kesinlikle başlamayın özellikle pcoslularda çok fazla yumurtayı büyütüp kiste dönüştürme ihtimali çok daha fazla oluyor