lidyamom Hastaneden çıkarken yenidoğan hemşiresi başından üşütür şapka takın demişti siz ne zamana kadar taktınız ? Beni darlandırdı bu sıcakta internetten baktım ama bulamadım net bişey
staRmama lidyamom mayısta doğdu hiç takmadım kuzum. Hatta ince giydirdim diye battaniyeye sarmıştım, doktor da sarıp sarmalamayın sıcakta çocuğu dedi. Sizden bir kat kalın giyinse yeter oda sıcaklıyor demişti.
Guzelanne56 staRmama ilk hafta taktıysan daha takma çok sıcak hava isilik olur bu havada bebegın usumesı mümkün degıl, egerkı gece serin oluyorsa kırkına kadar tak olmuyorsa hiç takma. Kış ayında 1 ay taktım bazı günler gece taktım onun harici Bıde dışarı çıkarken taktım onun dışında takmadım
lidyamom merimiri biraz minik benimki gözünü yüzünü kapatıyor hareket ettikçe kayıyor yada çıkıyor kafasından şapkaya da sinirleniyor bide havada sıcak o yüzden
lidyamom Guzelanne56 27 günlük oldu doğduğundan beri var bende korktuğum için çıkarmıyordum ama sanki o da bunalıyor bilmiyorum 28 derece ev zaten
Guzelanne56 lidyamom çıkar çıkar çocuk bunalıma gırer gunah daha takma ancak kışın bere takarsın dışarı çıkarken daha şapka işi bıttı dısarıda da takma bu sıcakta yavrucaga sıcak zaten maf olur
huysuz__ lidyamom ben iki çocuğuma da takmadım, prematüre oldukları için hem büyük geliyodu hem de biri Nisan diğeri Mayıs doğumluydu, darlanıyolardı. Onun yerine müslin ile hafif örterdim onu bile sevmezlerdi, hiç de hasta olmadılar .