Nezahatozen ilkgozagrim__ evet korunmasız ilk baslarda korktum sonra baktık olmuyor birsey korunmasız devam etti
ilkgozagrim__ Nezahatozen maşallah teşekkür ediyorum canım bu arada kontrollere gittin mi kayma felan olur diye ?
Bem4 ilkgozagrim__ taktırdıgımda ilk ay kontrole çağırmıştı kayma falan herhangi bir durum va rmı diye
Gg5348 ilkgozagrim__ ben de doğumdan sonra spiral taktıracağım iyi bir şekilde takıldıktan sonra ve kontrollerinize gittikten sonra gayet güvenli bir korunma yöntemi tüm bunları yapmasına rağmen hamile kalan var mı bilmiyorum 🤷♀️
Hamzayaz 7 yıl korudu bende bebek istegince çıkardım biraz zor oldu çıkması bakalim dogumdan sonra nasıl koruma yontemi bulucam
senanurtn ilkgozagrim__ merhaba, taktirdiginiz spiralin turu vs farkli mi acaba? Bu boncuklu olanlardan falan mi yoksa normal mi
ilkgozagrim__ Nezahatozen ben taktıktan sonra 1 kere daha gittim yerinde dedi ne zaman gideyim bir daha
ummcicek Konudqn bağımsız birsey sormak istiyorum Spiral suan taktırmak istesem nasıl bir yol. Izliycem nasıl taktirabilirim, bilen yardımcı olabilir miii
Nezahatozen ilkgozagrim__ arada bi gidersin canım kontrollere bende kanama cok olmuştu 1 yıl boyunca o yüzden filanda gitmiştim