Aslaninannesi_ Gul244 çok sağolun Allah razı olsun İzmir ve Ankara’daki laboratuvar 5 güne Amerika’daki daha kapsamlı 12 güne dedi biz 12 gün olanı seçtik . Şimdiki aklım olsaydı ikili testi yaptırıp ne kendime ne oğluma bu stresi yaşatmazdım
Gul244 Aslaninannesi_ öyle düşünmeyin bende böyle diyerek ikili test yaptırmadım bu sefer detaylı ultrasonda bunu yaşadım olacağı varsa oluyor stres yapmayın dua edin eminim sonuçlarınız temiz gelicektir hem kafanız rahat olur doğuma kadar stres yapmaktansa iki hafta sabredin🙏
Aslaninannesi_ Gul244 çok sağolun her gelen şeye kabulüm ama Allah kimseyi evladı ile sınamasın sizede geçmiş olsun sağlıkla kucağımıza almayı bu olaylarıda ileride evlatlarımıza gülerek anlatmayı nasip etsin 🙏
Gul244 Aslaninannesi_ amin inşallah stres yapmayın lütfen iyi düşünün iyi olsun sonuçlarınız çıkınca yazın mutlaka 🌸
Gul244 Ogretmen_17 çarşamba günü kan verdim pazartesi sabah çıkmış sonuç ama mail gelmedi salı günü aradım attılar hemen sonuçları
Gul244 Ogretmen_17 inşallah canım sen beş gün sonra arayıp sor yinede sonucum çıkmışmı diye bakarsın erken çıkar