Ndtrkd 15+2 gunluk gebeyım anal fıssur makatta catlagım var bu yuzden tuvalet esnasında cok zorlanıyorum boyle olan var mı ? Ikınma esnasında bebege zararı var mıdır ? Normal doguma engelı var mı ? Yasayan varsa bu durumu nasıl atlattınız?
Deletedmom00012 Doğuma engel mi bilmiyorum ama olmayan bile Doğumdan sonra ortaya çıkabiliyor. Tedavi icin çok basit bir o kadar etkili yöntem söyleyeceğim. Mutlaka yapın bana dua edin. Enjektörün iğnesini çıkarıp bir parmak eninde içine zeytinyağı çektir ve o zeytinyağını makattan içeri sık. İlk bir iki denemede disada gidebilir ama alışırsın eminim. İlkde bile faydasını göreceğine inanıyorum. Bir hafta kadar yap sonuçta yan etkisi olmayan bisey daha fazla yapsan tamamen kurtulursun. Ben ameliyat düşünürken bununla çare buldum. Sonucunuda yazarsan sevinirim.
Ndtrkd Deletedmom00012 canım cok tesekkr ederm allah razı olsun artık kafayı yeme noktasına geldım neler kullandm fayda etmedı bunu denıcem mutlaka bı gebeyken ıkınıyorm falan daha zor oluyo korkuyorm bebek ıcın ınsallah gecer bana dua edın 🙏😌
songul123 Deletedmom00012 bu söylediğiniz hemoroide fayda edermi acaba benimde dışarda memesi olan hemoroidim var ama hiçbirşey fayda etmiyor 😕
Deletedmom00012 Ndtrkd aslında tedavi edici başka yağlar olabilir ama halk olarak en yaygın kullandığımız zeytinyağını denemiştim.
nazli_ml_k Ndtrkd Çare zeytinyağı 👍🏻 Bende Doğumdan sonra bu sıkıntıyı yaşadım pamuğu zeytinyağına batırıp pansuman yapar gibi hafif içlere doğru bastırdım her wc de çok şükür geçirdi Allah şifanızı versin...
Ndtrkd Deletedmom00012 tm cnm cok saol :) pekı sen bı doktora falan gtmıs mıydın ? İlaç falan kullandn mı
Mecvll Deletedmom00012 ya bende de makatta kanama oluyor bende zorlanıyorum yapmamda bi sakıca yoktur dimi
Deletedmom00012 Ndtrkd gittim biri fitoydu birinin ismini unuttum. Faydasıda biraz olmustu galiba ama bunun kadar değil ☺️
Deletedmom00012 Ndtrkd birde şunu söyleyeyim. Her büyük tuvaletten sonra tekrarlayin her gün çıkamazsanız sabah aksam
Deletedmom00012 Ndtrkd büyük tuvalete çıktıktan sonra özellikle. Evet iki defa daha iyi zamanla kendiniz de daha iyi ayarlarsınız suresini
Deletedmom00012 songul123 canim onu bilmiyorum ama oda kbizliktan oluyor diye biliyorum. Deneyin belki faydası olur
Ndtrkd Mecvll benm de hıc kanama falan yoktu gecen gun kan gorunce korktum açıkcası ılac kullanamadm gebelıkten oturu arkadasın verdıgı bu tarıfı yapcam ınsallah ıyı olur ya 🙏
Mecvll Ndtrkd bende kullanmadım hiç yarın kontrolumde var doktoruma danışacam umarım ciddi bişi değildir arkadaşın öneriside doğal