GggGizeem EmineGneDemir haziran 20 gibi olucak doğumum sanırım mart ayında alırım diyorum hazirana yetişir herhalde dimi
EmineGneDemir GggGizeem benimde haziran 24. Nisa’n 14 ünde teslim olcak dediler bize mobilyayı. İşte gardırobunu düzenle halı perde derken anca olur dedik bizde. Bence okadar geçe bırakmayın. Bi ara doktorum bana erken Doğum riski olabilir demişti bide.
Minigim 29 haziran görünüyor bizde 🙂 daha alışverişe başlamadım ama şubatta ebebek indirime giriyormuş genelde Büyük alışverişler için onları bekliyorum Araba,beşik gibi Kıyafet çok almayacağım zaten ☺ Hediye de çok geliyor dediler
Mervetemel Minikfasulyebu haftalarla çocuk yüzdüğü için kordon her an her tarafında olabilir son haftalara doğru büyüyüp hareket alanı kısıtlayınca sorun oluyo canım
Ozlemr GggGizeem çilek bebek odasını beşiklerini bilmiyorum ama 10 seneden fazla oldu belki genç odası almıştım ordan resmen bir taş sanki mobilyası inanılmaz kaliteli
GggGizeem Ozlemr meltem mobilyanın ürünlerini önerdiler ama o kadar para harcamak çok mantıklı gelmiyo çilek bana uygun geldi büyüyen yatak olduğu içinde en azından ilkokula gidene kadar kullanırız diye düüşündüm e bide kız çocuğu olucak sonradan kesin beğenmeyip başka oda isticektir😃🙈 genel iyi yorumlar alıyorum çilek mobilyayla ilgili tercihimi o yönde kullanıcam sanırım çok teşekkürler😊
Nesli1509 Kızlar ya benim kaburga kemiğinin altındaki kaslar da seğirme oluyo titriyo orası resmen ama bebek tekmesi değil eminim çünkü o aşağıda.. acaba kaslar geriliyor da ondan mi oluyor ki bilemedim sizde de oluyor mu
EmineGneDemir Sakine biz chicconun 4 yılda bir olan indirimine deposuna gitmiştik. Ordan aldık. İki ayrı araba aldık. Birincisi Lıte way plus maxı cosı ve baston tarsı bi arada bide farklı bir model aldık ama onun ismini hatırlamıyorum ikisini 1000 TL’ye almıştık