mucizemgelsin61 Bugün cinsiyet öğrenmeye gittim 15 haftalığım doktor biraz inceledi ama seçemedim dedi daha küçük ama bu haftalarda artık belli olması gerekmezmiydi?
sacmalamakizim mucizemgelsin61 Belki pozisyonu uygun değildir, gitmeden önce şekerli şeyler yiyin öyle görünür, ilk kızımı 14+5′dr öğrendim, ikinci kızımı da 14 haftalıkken öğrendim. 😊
mucizemgelsin61 sacmalamakizim 😊 sabah erken gittim kahvaltı bile yapamadan bidahakine öyle yapayım bari koştur koştur bi hevesle gitmiştim🤣
Babyybabyyy HilalEmre olur herhalde. Devlet detaylı bakıyor mu ki birde kaçıncı haftada detaylı oluyor
mucizemgelsin61 Sna19 Ne güzeeell baya erken öğrenmişsiniz Allah allah benim neden böyle oldu ya😒 doktormu anlamadı acaba
mucizemgelsin61 Alyask Ya evet ben önceki gittiklerimde bebeği net görüyordum aslında bunda hiçbişe göremedim doğru düzgün bebeğimi göremedim bile nerdeyse bencede olabilir
Sna19 mucizemgelsin61 perinatolojiye bakıldığım için bu kadar erken öğrendim o bölüm biraz daha detaylı ve dikkatli incelediği için :) bazen bebişler kendini net gösteremiyor işte biraz daha beklemeniz gerekiyor sanırım 🥰
Nart mucizemgelsin61 10+6 haftalıkken doktorum kız dedi. 1 hafta sonra fetal dna sonucum çıktı gerçekten de cinsiyeti kızdı 🩷
mucizemgelsin61 Sna19 Yaa evet sanırım ☺️ Zaten bende 2 hafta sonra perinatolojiye gideceğim doktorumun yönlendirmesiyle o zaman öğrenirim artık 😌
merimiri mucizemgelsin61 kız olabilir bizim ki 13. Haftada tahmin edildi ( erkek daha çabuk belli oluyor)
Babyybabyyy HilalEmre 19 haftada randevum var şehir hastanesine. Oraya yönlendirir mi biliyor musunuz? Yoksa randevu mu almam gerekiyor perinatoloğq
HilalEmre Babyybabyyy randevu almanız gerekiyor diye biliyorum fakat devlet hastanelerinde çok geç sıra veriyorlar bi ayı buluyor diye duyum aldım siz yine bir arayın isterseniz
Smileylaylom Haftada yorumlayabilirim cinsiyeti dedi ben istemedim, 16. Haftada bitter çikolata yiyip gittim çocuk tam bacak arasını açarak döndü ultrasonda erkekmiş 😁 doktor kağıda yazıp verdi ben öyle istemiştim de