Boncuk_olum Kızlar merhaba gebelikte karaciğer enzimleri yüksek çıktı dahiliye gastroentolojiye sevk etti randevuyu da eylüle verdi başına gelen var mı böyle bişey 29 haftalık hamileyim
merimiri Boncuk_olum benim de bi dönem kullandığım vitaminlerden yükselmişti kestim düştü sonra şimdi iyi gidiyor
bhtrolcay Boncuk_olum aynısını bende yaşadım ikiside snırdan baya yüksekti hemen doktorum başka bölüme yönlendirdi sonuç olarak değişen bişi olmadı öylede böylede doğum gerçekleşti sadece tuzlulardan hamur işlerinden uzak durun onlarda çok etkiliyo hamilelikte her değer değişiyor endişe etmeyin
Semam Boncuk_olum Safra asidi diye bi tahlil var canım bunu sadece o bölüm yapabiliyor muhtemelen o yuzden seni o bölüme yönlendirdi. Kesim bir teşhis koyabilmek için
Boncuk_olum merimiri kadın doğumcu da dedi kullandığın vitaminde olabilir diye kes dedi dahiliyeci hiç kanıma falan bakmadan direk o bölüme sevk etti biraz tedirgin oldum açıkçası 🥹
merimiri Boncuk_olum korkma cnm düzeliyor hamilelikte bi çok değer oynuyor bunu çokça görebilirsin tedirgin olma
Boncuk_olum merimiri inşallah ya tansiyon falan da var ilaçta kullanıyorum ama rabbim hepimize sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Boncuk_olum bhtrolcay evet benimde ikisi sınırında üstünde dedi gastronelojiye sevk verdi yani o napıcak ki bana bide eylüle veriyorlar randevuyu
ipekkus Benim hamilegimde yükselmişti demir ilacını biraktirmisti doktorum bır süre kullanmadım sonra değerler duzelmişti
melekkfit ipekkus bana da bırakırdı Demir ilacını yükselmiş enzimlerim peki bırakınca ne kadar süre sonra düzeldi acaba
bhtrolcay Boncuk_olum aynen banada öyle dediler hiçbşi olmadı ama strese sokuyolar kafama takmıştım kaç gün ya başka bölüme yönlendiriolar hamile hamile uğraş dur hepsiyle kaç defa gittim geldim hiçte bişi olmadı sonuç olarak
ipekkus Boncuk_olum benim diğer vitaminler baslamamisti daha demir başlatmıştı nedeni belki o olabilir dedi sonrası duzelmisti
Boncuk_olum bhtrolcay evet insan da sinir oluyor havalar sıcak hastaneler dolu randevu yok git gel bi sonuçta alamıyorsun
Brnaa123 Boncuk_olum Bende 29. Haftadayım yüksek çıktı vitaminleri bıraktırdı özellikle demir yükseltiyormuş onuda bıraktım hemen düştü
ipekkus melekkfit geç gördüm canım yazdığını nete giremedim için benim yaklaşık 1 ay sonra normal dönmüştü