Elifko Kızlar 8+3 deyim uyudukça uyuyasım geliyor halim dermanım yok gibi bu haftalarda olanlar sizde durumlar nasıl
Aysgll1 Elifko şu an durumunuz çok normal yani ben ilk üç ay bulduğum her fırsatta uyuyordum çok garipti ama 3. ay bitince düzeldi normale döndü sizin de öyle olacaktır merak etmeyin 😊
heyymomm Elifko ben de öyleyim ilk hamileliğimde de uyku bastırıyordu ama en azından halsizlik yoktu şu an dediğiniz gibi kolumu kaldıramıyorum yerinden ve 3,5 yaşına bir çocuğum var ilgilenmek çok zor geliyor resmen :///
YHazal92 Elifko yaaa ne güzeldi, yatar pozisyona geçmeyegöreyim hemen dalıyordum ilk tremesterda😂 32. Haftadayız geç yatıp etken kalkmama rağmen gece 2 kere uyanıyorum wc molası diye😅
annesio Elifko 🫂 bide bi kızım var 3 yaşında 🫣 Sürekli yatmak uzanmak istiyorum, uzanır uzanmaz gözlerim kapanıyor 😴
Aysgll1 Elifko doğrudur sizi çok iyi anlıyorum ben de öyleydim hiçbir şey yapamıyordum, şimdi bile o uykulu günleri özledim 🤭 21 haftalık olacağız. Her anın tadını çıkarmaya çalışın
EksiErik Elifko esim en son bana uyku makinasi demisti okadar uyuyordumki 14 haftadayim 1 saat uyurum gene gunduz