ceren-123 Dengeli planlı kilo almak için neler yiyorsunuz kızlar ben ara öğünüme artık yulaf lapası eklemeyi düşünüyorum ekmeği sadece sabahları yemeye başladım ,siz neler yapıyorsunuz? Kaç kilo aldınız ?
Alyask ceren-123 ayyy sorma 16+3 çok hızlı aldım ben +5 kıloya yaklaştık ocean mumy kullanıyorum gerçekten çok ıstah acıyor 🤕🤷🏼♀️
2cocukluana_ ceren-123 65 kg hamile kaldım şuan 13+1 haftaligiz 1 kilo almışım dediğin gibi sabah ekmek tüketiyorum sadece ara öğün yulaflı muzlu meyveli karışım yapıyorum akşam da sağlıklı yemeğimi yiyorum ama en geç akşam 7de sonra hicbisey yemeyin kesinlikle hamile olmak ekstra bişeyler yemek değil bunlar yol su olarak dönecek bize her ay 1 kilo almak normal bence
Mii ceren-123 35+4 2 haftam kaldı doğuma sadece 1 kilo aldım 68 dim 69 oldum bebek önden gittiği için erken sezeryana alınacağım ekstra birşey yapmıyorum kahvaltı ve akşam yemeği çayın yanında kuruyemiş sadecd okadar bence abartarak yemenin kimseye faydası yok ben çok yemiyorum ama önden gidiyor
Meltemm21 ceren-123 ekmek tüketmiyorum şuan 28 haftalık olduk 73 ile hamile kalmıştım ilk haftalarda bulantım fazlaydı 69 kiloya düştüm şuan 72 kiloyum minimum seviyede kilo almaya çalışıyorum