Di1 19-3 günlük hamileyim Yaklaşık 1 ay falan tansiyonum gün içerisinde sık sık düşüyor doktorum çikolata yemek ve sütlü kahve içmemi söyledi Ve hiç bir etkisi yok, benim gibi düşük tansiyon sorunu yaşayan varmı?
Neferut Di1 İlk başlarda düşük tansiyon sorunu yaşıyordum keşke hep öyle devam etseydi çünkü şimdi yüksek tansiyon ile uğraşıyorum. Düşük tansiyon da kötü tabi yine de çok tuzlu şeyler tüketmeyip elinizden geldiğince istirahat edin
Ayse0575 Di1 tansiyonu sade sodanın dengelediğini biliyorum eğer içme imkanınız varsa bi sade soda deneyin🥰
Cansu-2600 Di1 Ben varım 🤗 genelde tansiyonum 9/4 yada 10/5 gibi sürekliliği vardır bazen böyle elim ayağım kesilir sanki canım gider gibi soğuk soğuk terler dökerim kolumu kaldiricak halim olmaz içim çekilir resmen bende çaresini bulamadım meyva suyu iç demişti banada doktorum çantamda şeker çikolata meyve suyu gezdiriyorum hep iyi geliyor ama iki üç gün sonra tekrar oluyor
Tugceaker Di1 sık yaşadığım sorunlardan biri böyle devam ederse ilaç yazcak oldu doktorum hamileliğimin başından beri 9 5 tansiyonum bazen 8.5 düşüyo öyle
blackberry118 Benim hep düşük. Yeterince sıvı tuketmedginden dedi doktorum. Suyu bile pek içemiyorum doğru.
mel19 Di1 ilk trimester de ciddi boyutlarda yaşadım ama merak etmeyin geçiyor bol su, soguk ayran ,maden suyu ve bol istirahat çözüm olarak 😊