Littlemix bır erken doğumun var 20-28 hafta arası olan erken doğumlarda rahim ağzı takıbı ve Enfeksıyon takıbi gerekiyor. Her doktor rhaım ağzın ıyı dedi serklaj yapmadı ilk gebelıgımde 33 de doğurdum ve enfeksıyonum da vardı medıcal medıcana butun ozellerı gezdım gerekırse acil yaparız dediler acıl demekte doğurana kadar yatıcam ve tutmama rıskı var ustelık Enfeksıyon rıskım varken kan bıle almadılar. medistanbul Emrah kızıldaga gıttım rahım ağzın iyi ama rıske atmıcam dedi aynı hafta serklaj yaptı ve bıl bakalım ne oldu rahım ağzım 20 haftalığım yarı yarıya düştü ve eger yaptırmasaydım geç olacaktı ve yatarak geçecekti yıne ustelık erken doğacaktı 3 haftada bir enfeksiyon ıcın kan veriyorum enfeksiyon gördüğü an veriyor antıbıyotık veriyor sayesınde ıslerımı halleder gecırıyorum gebelıgı ustelık erken doğum korkumda kalmadı. ayrıca o kadar ıyı bı doktor kı kontrol hakkım bıtıyor başka bısey ıcın doktora gidiyorum benı görüyor gel bebeğe bakalım dıyor keyfı bebeğe bakıyor kapıda karşılıyor adam. Muayene 2 bın tl ama paket alınınca 10 muayene butun kan ıdrar ve doğum ıcınde 60 bıne geliyor muhtemelen sizden de her ay kan ıdrar alınır tabsıye ederim en azından ıcım rahat ve önlem aldık Allah’a sukur hatta bu bebegımde 10. Haftada kanamam oldu butun özellere gıttık progestan verdi hepsi aynı gün, Emrah hoca benı dırekt yatırdı 1 hafta kanamamı durdurmaya çalıştı ultorosnu odama yolluyordu gelip bakıyordu bebegıme bısey olmasın dıye benden çok dırendı allah razı olsun. Sankı kendı çocuğu gıbı davranıyor bütün bebelere