Mu-az8 Mu-az8 hamillelik süreçleriniz nasıl geçiyor sizde de oluyirmu biomiyorum ama aşağıya çok baskı hisediyorum en çok ta ev işi yaptigimda yada lavabo ya gidip geldiğimde aşırı baskı ve şişlik oluyro bende sanki bebek çıkacakmış gibi 🥺
Ayse2133 Mu-az8 24+6 en son oglandi 17 haftalıkken gitmiştim daha da gidemedim 😂🌼 aralığın ortası falan olur tahminen
Gizosay Mu-az8 ben de bunlar pek olmuyor baskı tarzında dün kan ve idrar verdim idrarımda bakteri çıkmış o biraz korkuttu beni doktora gidicem bakalım ne diyecek
No90 Mu-az8 benim de öyle sürekli her an çıkacak gibi dün detaylı ultrasona gittim 22+5 im baş aşağı pozisyondaymis ccok normal dedi
arslann43 Mu-az8 bende sızı hissediyorum doktora sordum rahim genişlediği ve bebek büyüdügü için normal dedi
Guzelanne56 Mu-az8 burdayım 20 haftalığız cınsıyetımız kız 🧒 ıyı de dıyemem kötü de allah bugünü aratmasın
elifdemir09 22+4 kızımız gelicek inşallah aralığın ortası gibi ama sanki zaman hiç geçmiyor gibi geliyo Bi gün iyiysem diğer gün mutlaka pestil gibi yatıyorum
Mu-az8 elifdemir09 sen bensin gervekten öyle biran önce doğsun istiyorim çünkü benim evde iki tane var zaten gün boyu onlarin peşinden koşmaktan yinede sanki zaman geçmiyor bir gün enerjim tavan ikinci gün sanki üstümden tır geçmiş gibi kolum kalkmaz yani😂😂🔥
Ysmnpmk Mu-az8 24+6yiz bizde kızım olucak 🩷 ara ara bel ağrılarım oluyor onun dışında bı problem yok çok şükür 🤲
Mu-az8 No90 sanırım benimdemi öyle detaylı utrasonda girdim doktora sordum işte karnim sertleşiyor geriliyor felan dedim dedi bebeğin başı aşağıda ayakları midemde hareket ettiği için böyle diey
elifdemir09 Mu-az8 benim ilk çocuğum uğraşacak başka bir şey de yok doktor sıcak diye dışarı çıkmama da izin vermiyor yani serin havaları o kadar zor bekliyorum ki yoksa bu kalan haftalar nasıl geçer