Kayraninnannesi krem renk koltuğumu sık sık silerim beyaz sabunla veya arap sabunuyla ama bıktım artık hiç beyazlamıyor krem renk koltuk sarı duruyor resmen koltuk yıkama makinem de var temizliyor ama beyazlamıyor ne yapabilirim
myavocado Kayraninnannesi 🤭 aynı sorunu bend e yaşıyorum artık o koltuğa gerçek rengi kremmiş gibi davranıyorum 🥴
Angel161023 Kayraninnannesi bende burada bekleyim belki benim de işime yarayan yorum gelir 😂 kullanmadığım ürün yapmadığım şey kalmadı..
Kayraninnannesi Angel161023 myavocado sanırım bizden başkası yok kızlar valla koltuklarımı değiştirmeyi bile düşündüm ama yeni evliyim yazık olacak 😭😭
myavocado Kayraninnannesi kaplatmayı düşünüyorum ben de aslında, çünkü modelini seviyorum ve sapasağlam benim de koltuklarım,
Angel161023 Kayraninnannesi örtü bile olmuyor bşrde benim koltuklara çekyat yerleri koltukla birleşik, örtüyü serip itip sıkıştıracağım bir yer yok.. neyse bebem az daha batırsın da yenisi alınır illaki 😁
Kayraninnannesi myavocado Bunu söylediğine göre canım kaplatma fiyatlarından haberin yok😟 çünkü bende düşündüm birkaç yere sordum. 3 Sene önce 15 bine almıştım şuan 30-40 bin arası fiyat verdiler kaplatmak için. Ondan sonra 6-7 ay bile geçti şimdi daha da pahalıdır 😟
myavocado Kayraninnannesi fiyat bilmiyordum hiç evet, gerçekten baya fazlaymış ama yeni koltuk alsak ne olacak kimbilir 😅 örtü alıp ötelim bari 😅😅