Eski bir Ebebek çalışanı ve kışın doğum yapacak bir anne adayı olarak
İlk önceliğiniz bebek arbası,park yatak,ana kucağı gibi ana araç gereçler olsun
Ateş ölçer,burun asprratörü hava nemlendirici gibi sağkık ürünleri ile devam edebilirsiniz
Nebulazatör çok fazla yazılmış ama bu ürün medikal bi ürün astım bronşit ve alerjisi olanların kullandığı bir ürün daha doğmadan bebeğin hasta olma ihtimalini düşünüp kendinizi strese sokmayın çocuk doktorunuz gerektiğini söylerse nimomed in ürünlerini araştırabilirsiniz
Aynı şekilde emzirme pompası süt saklama poşeti ve biberon da ihtiyaç dahilinde alınmalı öncesinde gerek yok sadece ne alacağınıza karar verin ve gerekirse hemen almak üzere kenerda bilgileri dursun
Kıyafete gelirse her ay grubundan 10 adet bence yeterli ilk etapta çünkü kimi bebek yeni doğan grubunu hiç giymiyor bile hatta mümkünse yenidoğan grubunu son 8 haftaya bile bırakabilirsiniz
Kış bebeği olacaksa eğer kış diye her şeyi kalın almayın yünlü ürünler alerjenik oluyo onlardansa pamuklu ayaklı ve ayaksız tulum ve takımları değerlendirin
Bol bol ağız mendili ve zıbın alın en çok kirlenenler bu grup oluyo çünkü
Elbette benim kendi listemde de gereksiz şeyler vardır heves ediyo insan ama genel anlamda gereksiz bir şey almadım henüz alacağımı da zannetmiyorum genelde fiyat performans olan araç gereçleri temin ediyorum ve kıyafetlerin kullanım kolaylığına balarak alıyorum örneğin ayaksız tulumlar ayaklı dan uzun süre giyilebiliyor