S-k-kaya 4+2 deyim bugün keseyi görmek için karından ultrason yapacaklar. İdrara sıkışık olunca daha mı net görünür?
Elifzeynepela S-k-kaya evet . Hatta ben orucumu bozmuştum. Baya su icmistim. Doktor daha yeni görmüştü. 😍
AyEr S-k-kaya bende ıdrara sıkısık gıttım 5 haftalıkken gordu bazen kese dıger turlu gozukmeyebılır kesın olması ıcın azıcık ıdrara sıkıs
hlymr S-k-kaya benimde kesem zor görülmüştü doktorum özellikle bol su iç gel dedi yani idrarın sıkışık olması lazım daha kolay görülebilmesi için
Benay S-k-kaya bende ilk 10 haftaya kadar idrarınla gel dediler daha iyi görünüyor dediler her gittiğimde göremeyip idrarı yaptırıp bakıyorlardı yine göremiyorlardı vajinal muayene ile gördüler bebeği
Sevdaliza Önce devlet hastanesine gidiyordum oradaki cihazlar daha eski olduğu için doktor hep sıkışık gel dedi sonda özele gitttim yapıp gidiyordum sıkıntı yoktu
Ema S-k-kaya benide idrar sıkışık çağırmıştı evden litrelerce su içip çıkmıştım o kadar sıkışmışım ki göremedi yaptım öyle gördü 😂😂
Lee Ema hahahah bende doktora yetişin demiştin kurtarın beni çok sıkışığım doktorum kadın nasıl gülmüştü
Mert_annesi Doktorum da bana ilk 3 ay idrara sıkışık gelirsen daha guzel görüntüler aliriz demisti. Kese goruntusu ile alakali mi bilmiyorum. Sonraki aylarda da idrar torban bos olursa daha guzel görüntüler aliriz dedi.