Merhaba tüm anne adayları 🤗
Dün 16. haftamdı ve doktora gittim. Bebeğimin kesin kız olduğunu öğrendim. Tabi ki her anne gibi önceliğim sağlıklı olmasıydı ama gönlümde hep yatan kız bir bebişti🩷 Çok şükür gönlüme göre verdi. Umarım herkesler için hem sağlıklısı ve hayırlısı hem de kalbinden geçen olur 🙏🏻🙏🏻
En başından beri acaba cinsiyeti ne olacak diye her türlü yolu aradım denedim😄 paralı cinsiyet tahmincileri mi dersiniz, Çin, Rus takvimleri mi, keseye göre tahminler mi yoksa ramzi veya nub teorileri mi 🤦🏼♀️
Instagramdan paralı bu cinsiyet tahmincileri var ya aynı zamanda cinsiyete göre beslenme o bu şu hazırlayan sayfalara bayıldım para yazdım. Mutlaka önünüze çıkmıştır ben en ünlülerine fazla takipçili olanlara yazdım. Tabi ki keseye göre erkek dedi 2 sayfada. %90 %80 isabetliyiz o bu şu dediler. Aslında sallıyorlar ama bende tutmadı❌
Ramzi teorisinde göre bebeğin kesesinde sağda olursa kız solda olursa erkek dediler. Benim bebek ilk ultrasonda solsaydı sonrakinde bi sağ bir sol oynadı. Yani aslında sabit değil bu da yanılttı ❌
Çin takvimine baktım. Farklı farklı sitelerden her site farklı yazıyordu. Aslında hepsinde doğum ve regl tarihimi doğru giriyorum ama bi tek sabah gazetesinin sitesi doğru çıktı ✅
Rus takvimi için hangi siteye baktıysam erkek çıktı o da yanlış ❌
Nub teorisine göre bebeğin duruşundan ve çıkıntısının dik mi yoksa yatay mı olduğuna göre cinsiyet tahmininde de şu şekildeydi. Bebek çok hareketli olduğu ve doktor anlık fotoğrafın ekran görüntüsünü aldığından bir fotoğrafta geriye yaslanmış durduysa da başka fotoğrafta eğik duruyordu. Bi tek çıkıntısı en başından beri hep yere paralel duruyordu. Bu da kız cinsel organın oluşumdanmış. Bende nubu duruşuna göre ❌ çıkıntısının yatay olmasına ✅
Keseye göre yuvarlak olursa kız fasülye gibi olursa erkek dediler benim bebişin hep fasülye şeklindeydi bu da tutmadı ❌
Hamilelikte bulantın olursa kız olmazsa erkek dediler. Bulantım sıfırdı. Bu da tutmadı ❌
Herkese sağlıklı güzel hayırlı bebişler diliyorum 🙏🏻🙏🏻