Busraltn Kızlar 1 haftadan beri bitmeyen geçmeyen midemde bir ağrı,şişlik halsizlik ve mide bulantısı iştahsızlık mevcut. Artık uykumdan uyandırdı mide ağrım lütfen yardım edin ne yapabilirim. Şuan 6+4 üm
Esrakcshn Busraltn sabah 6 da midemin ağrısına uyanıp laktozsuz süt içtiğimi bilirim bu sıralar bendede var bulantı gibi ama bulantida değil değişik his su içmeyi çok severdim şuan zoraki içiyorum anında midem yanıyor 🥲🥲🥲 yemek yiyebiliyorum çok şükür kusma vs yok ama bı irilti mide ağrısı mevcut
Wish Busraltn ben gaviskon ve daha da şiddetlendiği zamanlarda lansor kullandım. Bana başka birşey fayda etmedi
Senemky Çubuk kraker en yakın dostumuz oldu bu dönemde :)) yatagımın basında arabanın torpidosunda işyerinde çekmecemde çantamda her yerde taşıdım ilk 3 ay onla geçti benim
Senemky Busraltn 3 ay dayan çubuk krakerle sonra geçiyor derken hoop yemek borusu yanması başlıyor 😃 reniee şurup verdi dr um rahatladım artık
Busraltn Esrakcshn aynen öyle kusma yok ama gözüm yemek görmek istemiyor midemde ağrı var baskı gibi böyle tuhaf birşey ya 😔 bide üstüne baş ağrısı ekleniyor
Esrakcshn Busraltn tavuk et çok severdim canım gram istemiyo anca makarna falan yiyorum sanki yağlı bişe yiyince cikaricak gibiyim 😢
Esrakcshn Busraltn 7+5 kesti canım ama sürekli mide ağrısı çekiyorum cumartesi doktora sorcam gidince