Elifonur3506 Kızlar ilk testinizi ne zaman yaptınız ve ilk hamile olduğunuzu nasıl anladınız benimlede bilgilerinizi paylaşır mısınız lütfen 💕💕💕💕👼
1907sed Elifonur3506 adet görmedim ama aşırı adet sancısı gibi bir sancı vardı kasıklarımda sonra kahverengi lekelenme oldu göğüslerim bir anda ağırlaştı adet oldum olucam diye bekledim 7-8 gün geçince normal adet tarihimi hamile olduğumdan şüphelendim test yaptım evde ve pozitif
CokCahilsinKeskeOlsen Elifonur3506 Rüyamda gördüm 2 hafta geç döllenme olmuş. 38. Gün 5.67 ile öğrendim. Öncesinde test yaptım negatif çıktı o günden sonra 4 gün pozitif testler gördüm. Tekrar yaptım test gözün zor gördüğü bir çizgi çıktı koştur koştur kan verdim sonuç pozitif Tam 23 gün sonra bebeğimi gördüm
Mlsaa99 Elifonur3506 olmaam gereken adet gununde yapmistim yok gibi bir cizgi cikmisti ama kendimden emindim goguslerim cok agiriiyordu ve adet oncesi hic agri olmazdi 🥹 ertesi gun tekrarlayinca kipkirmizi iki cizgim vardi
Mavisevgim Elifonur3506 reglım 6 gün geçince yaptım test ve hamile olduğumu rüyamda gördüm ve erkek bebeğim oluyordu şuan erkek bebeğim olacak 39+5 beklemedeyim, bir de göğüs ucu hassasiyeti vardı, koku hassasiyeti ,mide bulantısı, kasık ağrısı vardı
Burcu-2634 @“Elifonur3506”#p33637249ilk gebeliğimden önce yani kızımda tedavi görüyordum 2. Tedaviye gün sayarken patronumun eşi iştahımdan bildi sen hamilesin dedi öyleymişim tedaviye gerek kalmadı 🙂 2. De ise adete 1 hafta kala kusmalar ve mide bulantıları başladı şu yaşıma kadar 3 kere kustuğumu hatırlamam ilk hamileliğim de dahil sonra dedim 4. Günde kusarsam kesin hamileyim diye kustum test yaptım hamileymişim eşimde dedi ilk hamileliğinde ki gibi yüzün nurlandı kesin hamilesin diye hisleri baya kuvvetlidir bildi 🙂
Fatoana İlk çocukta anlamadım aşermişim hatta. Uyku bastırıyordu çok. Sonra adet gecikti hemen test yaptım. İkincisi de şimdi, çok başında, henüz adet gecikmedi. Göğüs hassasiyeti, uyku, aşerme anlıyorum ben geliyor gelmekte olan😀
CokCahilsinKeskeOlsen Elifonur3506 Rabbim tez zamanda sağlıkla sıhhatle nasip etsin. Bu arada eşinizle sizin adınız mı kullanıcı adınız?
Hilalalcan1 Uyku , iştah açıklığı göğüs ucu acımasi , beyaz akınti vardı . Artı olarak rüya normalde görmem hatırlanmam çok görmeye başladım .Reglinden bir gün önce kaset test yaptım çıkmadı. 3 gün sonra erken gebelik testi hafif silik çıktı hemen kan verdim beta 92 çıktı
Nisa_90 Hilalalcan1 normalde ben de çok nadir rüyalar görürüm. Şimdi her gece neredeyse çok alakasız rüyalar görüyorum. Hormonlardan dolayı bilinç altımdaki şeyler rüyalarımda çıkmaya başladı galiba 😅şuan hamile değilim daha 9 var adetime.
likapaa53 Ben korunmasız ilişkiden hemen sonra sürekli kasık ve bel ağrısı yaşıyorum normalde olmazdı acaba belirti olabilir mi?
Eda1254 Elifonur3506 aşırı hasta olduğum için acile gittiğimizde ilaç vermeden önce şüphem var demiştim orda öğrenmiştim 😅erken diye test yapmamıştim
2cocukluana_ Elifonur3506 adetime 1 gün vardı testi yaptığımda pozitif çıktı göğüslerim 3 4 gün boyunca sanki emzirme döneminde süt dolmus gibi şişti ve ağrımaya başladı ozaman anladim
br2023 Elifonur3506 Hiçbir belirtim yoktu sadece adetim normalde erken olsa da geç olmazdı en fazla 1 gün gecikirdi. Bekledim 2. Gün kessin var bisiler dedim hamile olduğumu anladım eşime de söyledim tabi tutamadım kendimi 1 hafta gecikmeden sonra test yaptm silikti eltim fln baktı yok dediler ama ben o zmn uygulamadaydm paylaştım herkes var dedi umutlandm 3-4 gün geçti tekrar test yaptım koyulaşmştı☺️
Gizemiii Elifonur3506 bende özellikle idrar yaparken deli gibi yanma vardı ben enfeksiyon sanıyodum annem hamile olabilirsin demişti ben inatla enfeksiyon diyodum geceleri uyutmuyordu resmen deli gibi bir yanma günümü bekledim geçikince direk test yaptım ertesi gün kan verdiğimde hamileydimm
Alpmom__ Elifonur3506 adetime 5 gün vardı . Bir gün dip köşe temizlik yaptıktan sonra koltuğa bir oturdum ve midem bulanmaya başladı . Ki normalde asla midem bulanmaz . Bir test yapayım yoktur ama belki üşüttüm falan diye düşündüm . Bir yaptımm ve pozitifffffff 🐣🐣🐣