Nurcannnnby Merhaba kızlar gebeliğimin 18. Haftasındayım bir haftadır bebeğin hareketlerini hissediyorum öyle az da değil baya baya tekme atıyor ama hareketlerini o kadar aşağıda hissediyorum ki bu durum rahatsız edecek kadar aşağıda normal mi sizce🙏🏻
Burcu-2634 Nurcannnnby plesantan aşağıda olabilir mi benim plesanta aşağıda hıçkırıklarını bile vajinamda hissediyorum
Niloyaaaaa Nurcannnnby bu haftalarda aşağıda hissetmen çok normal canım bende aşağıda hissediyordum bebek ve rahim büyüdükçe yukarı doğru çıkıyor hiç endişelenme ☺️
Bimuallime4 Nurcannnnby bu normal bir durum . Çünkü şuan kafası yukarda ayakları aşağıda. Baş aşağı dönene kadar öyle hissediyorsunuz . Ben doktoruma sormuştum öyle demişti
Nurcannnnby Burcu-2634 bilmiyorum inan doktorum öyle bişeyden bahsetmedi hamileliğim başından beri hep aşağıda hissettim bebeği ama hareketlerini hissetmeye başladığımdan beri rahatsız edici oluyo daha 18 haftalık büyüynce ne olacak acaba 🙈🙈😎
Burcu-2634 Nurcannnnby benim detaylı ultrasonda belli oldu plesantanın aşağıda olduğu 20. Haftaydı galiba doktorum çıkar yukarı dedi çıkmadı 31. Haftaya girmek üzereyim gün içerisinde ne oturabiliyorum ne yürüyebiliyorum korkutmak istemem tabi ki ama 2. Olmasına rağmen herşeyi bilmeme rağmen korkuyorum ya az kaldı diye oyalıyorum kendimi
Musel Burcu-2634 bende aşağıda hissediyorum benimde 2. Alt karnım ağrıyo bazen bugün bebeğe bakarken doktor resmen kasıklarıma kadar indi bebek aşağıya inmiş dedi snra yukarı çıktı anlamadım yani tuhaf bende hareketlerini 2 gündür hissetmeye başladım 18+4 üm şuan
Nurcannnnby Burcu-2634 benim üçüncü bu canım ikinci gebeliğim de aşağıdaydı ama böyle rahatsız etmezdi
Nurcannnnby Burcu-2634 hayır sıkıntı çıkmadı canım doğum zamanına kadar her dakika çıkacakmış hissinden başka sıkıntı olmadı
simge201 Nurcannnnby anladım canım hadi bakalım gönlünden geçen olsun inşallah. Bir çin takvimine baksana bakalım cinsiyeti öğrendiğinde doğru çıkacakmı