Fhayaturkmz 6+5 hayatımın en zor gecesi sanırım mide bulantısından uyuyamıyorum kusamıyorum da sinirlerim bozuldu ağlıyorum sadece 🥺
myangelson Fhayaturkmz doktora söyleyip ilaç alın eğer kullanmıyorsanız. Bende mide bulantısı çok yaşıyorum kusma yok aşırı mide bulantısı ve öğürme oluyordu. Prilam yazdı doktor gece 2 tane içiyorum ciddi anlamda rahat ediyorum gün içinde
Burcu-2634 Fhayaturkmz Allah yardımcın olsun 31. Haftaya girmek üzereyim halen bi çare bulamadım ve üstüne mide yanması da eklendi. Doktoruna sorup prilam kullanabilirsin ana fazla kullanımda sanki uyku ve bağımlılık yapıyor gibi geldiği için ben bıraktım onun yerine kusup geziyorum birşey fayda etmiyor çünkü 🙈🙂
Ayse0575 Fhayaturkmz çubuk kraker beni rahatlatıyordu canım. Bide taze incirin mide bulantısını kestiğini duydum denedim gerçekten bana iyi geldi rahatlattı bi süre eğer alma imkanın varsa al dene
Derya-D Fhayaturkmz aç karnına kuru fasülye yutanı duymuştum. Ama hiç yaşamadım için denemedim Her bir de bir kaşık tahin. Rabbim yardımcın olsun
Fhayaturkmz Burcu-2634 Allah seninde yardımcın olsun canım. Belki kusabilsem bir nebze de olsa rahatlarım o da olmayınca iyice sarsıyor
Melekerol Şuan 34+2haftamdayim ilk zamanlar benimde çok bulantım vardı ve sadece prilam iyi geliyordu kesinlikle doktordan işte yazsın başka brsey iyi gelmiyor çünkü yoğurt cacık tüket rahatlatır seni tahin de iyi geliyor bir kaşık yersen her gün
Ayse0575 Edanurylm benim 7. Haftada başladı 11. Haftadayız hala daha sabah bulantılarım oluyor kusuyorum ve gün içinde de bazı günler yine kustuğum oluyor. Şükürler olsun öyle yatırmadı beni ama halsiz bıraktı tabi
Edanurylm Ayse0575 ben 6+1 deyim benim de bulantılarım yok ilk gebeliğimde vardı çok kötüydü hatırlamıyorum ne zaman başladığını inşallah bu gebeliğimde olmaz
Edanurylm Fhayaturkmz salatalığı hafif tuzlayıp yiyebilirsin iyi geliyor birde prilam dr bu ilacı doktorundan iste ben son ayıma kadar kullanmıştım çok iyi geliyor ama çok kötü çektim gerçekten benimde uyumadigim geceler çok oldu ilacı doktorum önerdikten sonra içtiğim sürece hiç kusmadım
Maviniz Fhayaturkmz valla aynı durumu yaşadım sağlık ocağına gittim ve hep bulantimi geçirsin diye ekşi seyler yedim. Kusamanak çok kötü atamiyorsun da bulantıyı