A1b2-4k 41 haftaligim ama sancim yok artık sabırsızlanıyorum. Haa birde her gören arayan sen daha doğmadın mi ? Demesi beni strese sokuyor resmen.
Fatma4934 A1b2-4k canım bende 40 haftaya gireceğim ağrım sancım yok sıkma canını suni sancı ya da fitille normal dogurtuyorlarmis
Sariilayda16 A1b2-4k bugün tam 40 olduk dün doktor çatı muayenesi yaparken uyardı bebişi kanlı akıntım gelmeye başladı sabah 7 de yatışımız var suni sancı ile doğurucaz bakalım
birprensesinannesiiim A1b2-4k gidişat 41.i gösteriyor gittikçe stres oluyorum hiç doğmayacak gibi sıfır uyku ayaklarım balkon gibi belim midem cok kotu
Mira123 A1b2-4k ben varım 41 hafta bitiyor ama sancı yok bugün bana sulu sancı verecekler doğum için hem heycan hem korku hepsi bı arada
A1b2-4k Fatma4934 suni sancıyı kesinlikle istemiyorum evde ne yapılması gerekirse yapmaya çalışacağım.sana da tavsiyem suni ye ümitlen me insanın anasından emdiği sütü burnundan getiriyorlar suni sancida ben ikinci doğumunda yaşadım bu 3 .dogum tövbemi yedim.😄
Zefeyza Sariilayda16 bebeği uyardiktan hemen sonra mi kanlı akintiniz geldi bugün bende alttan muayene oldum eve geldiğimde biseyim yoktu akşam lavaboya girdiğimde kanlı akıntı gelmiş biraz nişanmı yoksa tahriş mi oldu acaba diye anlayamadım sizin nasıldı
miniiiikfasulye A1b2-4k Herkesin acı eşiği farklı belkide suni ona kolay gelcek yarım saat alması yetecek bilemeyiz lütfen böyle korkutmayin insanları
Huda-27 A1b2-4k bende hiç açılmam sancım yokken suni sancı aldım dediğiniz gibi bişey olmadı 41+1 de almıştım gayette rahat geçmişti doğumum keşke Buda öyle olsa
Sariilayda16 Zefeyza doktor daha parmaklarını çıkarttığında parmakları kanlıydı zaten eve geldim birsey yom sadece sızlama var yaklaşık 4-5 saat sonra akıntı oldu
Zeyyno_ A1b2-4k Ayy onları takma bende son 4gunum var hala dogurmadnmi diyolar 😄 39+3haftaligiz 🤰 illaki doğacak ha bı hafta geç ha erken 😁
Deniz315 birprensesinannesiiim 8de alttan muayene etti 1cm açıklık var dedi fitil verdi şimdi bekliyoruz 40+3 olmazsa suni sancı verecek doktor
birprensesinannesiiim Deniz315 Tez vakitte Rabbim kurtarsın kucağını doldursun insAllah canim benim ♥️
Deniz315 birprensesinannesiiim asla ilerlemedi 3cm de kaldı 22 saat suni sancı sonucu suyum geldi açılma olmayınca mecbur sezeryan oldum acı cektıgımle kaldım