huysuz__ Ftmaa28 almazsın bence de😁😅 m beden alın l büyük gelebilir size , benim armut tipi bedenim kalçalı biriyim l anca oldu rahat rahat
Melike81__ huysuz__ aşkım büyük orkid al değiştirirsin ilk 3 gün cok geliyo sonra normal orkide geçiyorsun alacağın depend falan fuzüli para ama sen bilirsin ben sadece fikrimi söylüyorum ♥️🌼
Tugbacim34 @Ftmaa28 ben direkt gece pedi koydum, depend rahatsız eder beni giyemem diye. İlk doğumum da da pedle geçirmiştim sorun olmamıştı
huysuz__ Melike81__ 2 kez doğum yaptım ped beni kurtarmıyor🥲 1 paket depend çok işimi gördü, eve geçince gece pedlerine geçtim. Kişiden kişiye değişiyodur kanama yoğunluğu büyük ihtimalle
prens_prenses_annesi Ftmaa28 ben o kilolardaydim oglumda l almistim rahat edim diye ama m de olurmus şimdi kendi kilom 65 di muhtelemelen doguma kdr kilo alirim lbenden alicam
Damlaozzz Ftmaa28 63 kiloyla m beden almıştım tam oldu l alsam bol olcaktı bana sızdırma yapar diye m daha iyi olur
Ftmaa28 Damlaozzz doğuma yakın almakta fayda var o zaman 2 ayda ne en fazla kaç kilo alırım bilmiyorum ki😁