busraaakssss Özelde planladigimiz doğum yüksek tansiyon riksonden dolayı devlet hastanesine döndü 35.haftama giricem bu hastanede dogum düşünüp araştıran oldu mu
busraaakssss babyUras_ ben 3 gün kaldım tansiyon durumumdan kaynaklı odalar özel oda gibi ama iste doğum doktorlari ilgilileri nasıl onu merak ediyorum
babyUras_ busraaakssss ya benim görümcem orda çalışıyo nasil vs diye sordum ama bilgisi yok kadın doğum kısmıyla . Giden arkadaşlar var burda ama postu gören olmamış .
busraaakssss babyUras_ cuma günü kontrol için gidicem 35 haftama giriyorum gün verirler diye umuyorum deneyimleyip yazma şansım olur umarım
babyUras_ busraaakssss sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 🤲 Eğer yazma fırsatınız olursa bilgi verirseniz sevinirim 😊 benim yolum daha uzun çünkü 😊
Karanberkin Bende Sancaktepe’ye gidiyordum sonra kartalı duydum muayeneye artık ordan devam ediyorum son bir ayım kaldı bende orayı düşünüyorum anne bebek hastanesi diye duydum ve büyük bir hastane
busraaakssss Karanberkin umarım herkes için en iyisi olur hem korku hem heyecan duygularım karmakarisik
busraaakssss babyUras_ Teşekkür ederim sizde sağlıkla kavuşun inşallah 🤗 tabiki seve seve bilgi veririm