Fatma_Fatma Aysgl3456 lütfen böyle demeyin ve üzülmeyin benim yakın arkadaşım 3.ye hamile kaldı hep ağlıyordu istemiyorum diye bende kızıyordum yapma Rabbim alır geri ağlama sus diye. Bi oğlu oldu çok düşkün oldu oğluna çok sevdi Rabbim 6yaşında aldı bebeğini seneler oldu hala daha meczup hala daha ağlıyor lütfen anneler Rabbim verdiyse vardır bir hayır istemeden oldu yada istemiyorum demeyin Rabbim geri alır çok üzülürsünüz
Slymnsmy Arzu45 aslında şu savas durumları psikolojik olarak çok etkiledi beni Allah korusun birşey olsa cocuklarimi nasıl korurum düşüncesi bitiriyor gerçekten insani
Fatma_Fatma Arzu45 ben hep 2kız 1 erkek 3çocuk isterdim çok şükür bir kızım var birde oğlum olucak Allah ın izniyle ama eşim sebebini bilmiyorum hep tek çocuk istiyordu kızım da çok güzel çirkin de değil bende güzel bir kadınım hemde kızıma hep ben baktım yani eşimi hiç zora sokmadım kızımda her şeyin en uygun fiyatlısını aldım devlette doğum yaptım bir zorluk yaşamadı eşim kızımızı da çok seviyor. zor ikna ettim 2.ye oğlumdan sonra 3.bebişe nasıl ikna edicem bilmiyorum yada o beni ikna eder belki vaz geçerim
Seray11ay 2 kız 2 erkek hayalimdi. 3. Kızım olacak 🙏 insanın kısmeti neyse odur diyorum bı hakkım kaldı bu doğsun hayırlısıyla cesaret edersem belki insllh yani bilmiyorum 🥹 Hayırlı evlat olsunda sağlıklı sihatli Allah ne verdiyse artık insanın elinde olan bişey değil
ykaya18 1 yeter, herşeuim onun olsun ben öldükten sonra varım yoğum ona ait olsun yok sana bu kaldı bana bunu yaptılar bilmem me istemem çok görüyoruz çevrede boşver 😂😂
Kocak_hatce Arzu45 bende hep kalabalık olmayı istiyorum ama çok zor ya şuna 2. Hamileliğim bi oğlum var rabbim olmayan isteyen herkese nasip etsin
Fatma_Fatma Zeyno800 benim de olmadı çok şükür kızım 13yaşına girecek 28haftalıkta hamileyim senelerce olöadı sonra kendiliğinden oldu Rabbimin vardır bir hikmeti
Fatma_Fatma sedefyrs1101 benim ettimde 2oğlu var yine oğlan olur diye istemiyor kız olacak yap diyoruz yok yeter bunlara bakamıyorum kız olmazsa yanarım diyor😁
Nagisbrls Arzu45 kalabalık aileden geliyorum 4-5 tane isterdim olsun ama normal yolla gebe kalmam imkansızmış çok şükür tüp bebek tedavisi ile anne oldum ilk denememde oğlum oldum şimdi ikinci tedavimde kızım olcak allah nasip ederse
2pembikeller1 Arzu45 ayy benim de eşim en az 4 en fazla 5-6 diyor😂😂😂😂 22 yaşındayım 2. Gebeliğim. Ben 2 en dazla 3 istiyorum bakalım 😂 ilki kızım oldu 2. De erkek olursa çocuk çok zor yeter diyorum 2 ideal bana göre😂