durugunes1 Bebeğinize ne zaman emzik verdiniz ? Meme reddine sebep oluyor diyorlar ama bende kararsız kaldım alışverşte alıp almamakta
Rumeysa_01 durugunes1 kızım 3 aylik.olana kadar bir sürü emzik denedim hic birini almadı en sonunda bir tane buldum onu tuttu ve meme reddi de yaşamamıştım
Zuleyha_18 durugunes1 odaya gelir gelmez verdim neredeyse doğar doğmaz verecektim ağlamasına fırsat vermeden ahahah 🤣
btlbsr durugunes1 hiç vermedim. Eksikliğinide hissetmedim. İkinciye hamileyim ona da vermeyi düşünmüyorum.
durugunes1 Cansu__1997 tabii tutup tutmaması da var.. inşallah nasıl istiyorsanız öyle olur hayırlı olsun bu arada🙏🏻🥰 bende şöyle düşündüm inşallah emerse bi süre sonra başlarım diye düşündüm ama kararsızım hala
Yazgul_kurt22 @durugunes1 ilk oğluma zorla verdim çok ağlayan biri olduğu inci ama meme reddi yasamadim
durugunes1 Zuleyha_18 ay hahahahahaha bende insanlar meme reddi yaşar diyo diye bi süre sonra verirrm diyodm çevremdeki her kafadan bi ses çıkıyor en iyisi kendi bildiğini yapmak😂😂 en iyisini yapmışsınız
Zuleyha_18 durugunes1 😅😅 meme reddi yapacak çocuk her türlü yapıyor malesef bence emzikle alakası yok