Semagzll Herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben 11 haftalık hamileyim lekelenmem var tüp bebek tedavisi ile olduğu için başından beri progestan iğne ve fitil kullanıyorum bu hafta doktorum hala lekelenme bitmeyince duphaston verdi ve 4 gündür mideme resmen bıçak saplıyorlar bulantı kusma da vardı bugünde kaşıntı oldu hamilelikte kullanıp böyle yan etkisini yaşayan var mı yardımcı olur musunuz
Semagzll Eva41 kaç gün sürdü yan etki önceden kullanıyordum olmuyordu hamileyken kullanınca oldu doktotuma da yazdim daha dönmedi şuan ilaç icicem o kadar kararsız kaldım ki içsem mi icmesem mi diye
Slntstn Bu ilacı dr bana adetim söksün diye vermişti ve içmeden önce gebelik testi ve muayenesi yapmıştı
Semagzll Slntstn evet canım hem adet için veriyorlar hemde gebelikte düşük tehlikesi için veriyorlar önceden bende adet düzensizliği için kullanmıştım ama o zaman yan etki etmemişti şuan bütün yan etkilerini yaşıyorum
Slntstn Semagzll bugun gittim düşük tehtidi için progestan verdi gecen gebeliğimdede bunu vermişti ilaç yan etki yaptıysa dr unuza bu ilacı sorun
Semagzll Slntstn progestan kullanıyorum zaten canım ona rağmen geçmeyen bı lekelenmem vardı doktorum da birde bunu deneyelim dedi ama beni mahvetti 5 günde
Buskyksl Semagzll ben hastanedeyken kullandım sonrasında baş ağrısı ve kusmalarım oldu 12 haftalım hamileyim düşük tehditim var doktorum evde de kullanmamı söyledi ben kusmalarıma anlam verememiştim hamilelik boyunca kusmadığım için demek ki yan etkisinden kaynaklıymış
Semagzll Buskyksl evet canım ondanmis ben doktorumu aradim bıraktırdı normalde asla kusmazdim 5 günde ömrümden ömür gitti
Ayloss06 Ben 1 aydır kullanıyorum hiç o şekilde yan etkim olmadı. Herkeste olmayabiliyor demekki, belki tetiklemiştir. 12. Haftaya kadar kullanacakmışım lekelenme için kullanıyorum. 9.haftadayım şu an. Sizinde inşalalh geçer bir an önce bulantıda çok zor 😞
Semagzll Ayloss06 ilacı bıraktık canım karaciğer enzimlerini çok yükseltmiş hoca bırakalım sadece fitil ve iğne kullanalım dedi biraz geç gördüm kusura bakmayın ☺️